Vriendelijk en snel en goede uitleg wat er wordt gedaan

Goede ervaring , prettig en duidelijk contact

Goede ervaring .

Prettig

Ik ben erg vriendelijk behandeld. Ik kreeg nuttige informatie.

Correct

Ik heb bij tandarts Lisette van Eerdt, alle vertrouwen. Dat ze mij een eerlijk advies geeft, met welke behandeling dan ook.

Was op tijd aan de beurt, uiterst vriendelijke tandarts, behandeling ging probleemloos.

Klantvriendelijke praktijk

Prettige praktijk, klantvriendelijk.

Een aardige tandarts

Die zorgt een goed uitleggen en behandelen. Goed advies ook

????

Prima geholpen.

Ik ben goed behandeld door een belangstellende en sociale man.

Fijne ervaring

Heb een fijne behandeling gehad en kreeg duidelijke uitleg over de status van mijn tanden en goede tips waar ik op moet letten. Werd vriendelijk behandelt.

gewoon goed

goed en vriendelijk geholpen.

Netjes behandeld

Vervangende tandarts omdat ik een stuk van mijn kies afgebroken had

Ik heb het gevoel dat er niet goed gekeken wordt.

Bij mij was er niets aan de hand, terwijl dit in Eindhoven laatst niet het geval was. Ik vraag me af of er echt goed onderzocht wordt wat er gaande is in mijn gebit.

Prima zorg

Vragenlijst moeten invullen over algemene gezondheid, zodat ze daar rekening mee kunnen houden (bv medicijnen). Heel professioneel. Tijdens de behandeling/ controle wordt uitgelegd wat er gedaan wordt. Verder is tandsteen meteen verwijderd. Dat kon want t was niet veel. Dat is fijner en efficiënter dan een vervolgafspraak. Na de behandeling werd een vraag rustig en duidelijk uitgelegd..

prima geholpen

keurig en vriendelijk ontvangen en verder met goede uitleg geholpen

Op tijd geholpen met de 2 afspraken na elkaar

Prima mondhygieniste afspraak en direct tandarts die ook afspraak volgende keer maakte

Goede communicatie. Prettig in de contacten. Heel servicegericht.

Kundige tandartspraktijk

Fijne vriendelijke ontvangst. We worden elke keer goed en kundig geholpen.

Goede dienstverlening

Vriendelijk personeel goede dienstverlening

Goede behandeling, goede uitleg

Zorgvuldige behandeling fijn contact en betrouwbare uitleg

het was fijn dat ik snel terecht kon.

Controle en behandelingen verliepen goed en voorspoedig

Goed en prettig contact. To the point.

Erg fijne eerste afspraak

Overstap naar tandarts dichter bij huis. Was een fijne ervaring

goede behandeling

vakkundig en vriendelijk geholpen door mevr. Gloudemans en assistente.

Ze hebben mij zeer professioneel verlost van een ontstoken kies. Kon niet beter. Heb geen napijn of nabloeding gehad. Nogmaals dank.

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.