Goed.

Goed.

Vriendelijk, goede tandarts, alles duidelijk

Ik ben super goed geholpen

Ik ben heel zorgvuldig en goed geholpen met duidelijke info vooraf Ik voelde me op mijn gemak

Leuke nieuwe gezichten

Vriendelijk

Vakkundig Naam van tandarts weet ik niet. Vriendelijke man van Poolse afkomst

Prettig.

Fijn ontvangen en voldoende tijd en uitleg. Ook vind ik het fijn om nu een vaste tandarts te hebben.

Deskundige en goed advies

Goede deskundige uitleg en behandeling

Vriendelijk en op het gemak stellen door de tandarts uitleg voor en tijdens de behandeling prima.

Goede praktijk

Pijnlijk

Er werdt te laat verdoofd

Ben goed tevreden

Vriendelijk, attent

Vriendelijke tandarts, goede uitleg

Ik werd vriendelijk ontvangen, en de behandeling werd goed uitgelegd. Dat was erg fijn.

Super fijne behandeling

De mondhygiëniste was erg vriendelijk. De behandeling werd rustig uitgevoerd en er werden adviezen gegeven.

Accuraat, duidelijke diagnose en professioneel

Zie boven en begripvol.

Uitstekend behandeld

Goede behandeling gehad met goede uitleg

Vriendelijk ontvangst en behandeling.

Het enige wat ik jammer vind is dat ze maar 2 dagen in Gemert werkt. Beetje lastig plannen met mijn rooster. Het is wat het is. Bedankt

Prima geholpen

Controle gebit. Prima, paar vullingen waren eruit. Wist ik natuurlijk al. Foto gemaakt. En vervolgafspraken ingepland met advies. Prima gedaan dankjewelp

Snel en kundig geholpen.

Keurig netjes geholpen. ( na een spoed afspraak )

Vriendelijke personeel dat aandacht en tijd aan mij gaf. Bedankt voor de goede behandeling en zorg. Ook voor de mond hygieniste.

Hart voor haar werk.

Prettig ontvangst, snel geholpen. Kundige en sociaalvaardige tandarts.

Duidelijk en goed

Zowel tandarts als assistente deden er alles aan om mij op gemak te stellen. Goede uitleg over wat er ging gebeuren.

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.