fijne mensen altijd gezellig.

wij hebben een gehandicapte zoon ,verstandelijk en spastisch hij word altijd goed behandeld door Lisette daar zijn we heel blij mee ook Gabriella zijn we erg tevreden over.kortom prima daar.

Fijne tandarts die proffesioneel te werk ging

Fijne tandarts die proffesioneel te werk ging waardoor ondanks de volgens mij best heftige ingreep het achteraf meeviel qua pijn en nabloedingen.

Vervelend elke keer andere tandarts. Door dat ze zelf niet goed gekeken had stelde ze een vraag over mijn medicijnen. Hier werd wel 25 euro gedeclareerd .

goed profesioneel geholpen

Uitstekende planning en uitvoering

De behandeling was snel en adequaat

Prima en snel geholpen

Jammer dat je vaak een andere tandarts krijgt

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Als boven

Zeer correct en vriendelijk

Mondhygiëne is een onprettige behandeling

ervaring is goed

Goed en kundig geholpen/behandeld

Mijn gehavende kies is weer goed gerepareerd

Ook al was het niet prettig wat ik te horen kreeg over mijn gebit, ik ben wel positief over de benadering en het overleg. Duidelijke uitleg en ruimte voor gezamenlijk gesprek.

Behandeling als goed ervaren. Vriendelijk. Aandacht voor de client.

Prima verlopen

Niet lang hoeven te wachten, korte en naar mijn mening professionele behandeling

Nieuwe tandarts... prettig in de omgang en wastafel snel klaar

Heel fijn dat ik geholpen werd ondanks dat ik wat te laat was

Een goede praktijk, met zeer vriendelijke mensen

Van oudsher al een goede praktijk

Perfecte behandeling met goede uitleg

Vriendelijk en kundig.

Super snel prima.

Klant vriendelijk

Prima mondhygiënist

Hij geeft duidelijk aan wat er gaat gebeuren. Geeft duidelijke tips en is zeer communicatief. Kortom een prima behandeling!

Verdoving zonder toestemming

Ik moest een gaatje laten vullen en zonder het te vragen of aan te geven krijg ik ineens een verdoving toegediend. Ik wil liever geen verdoving dan wel. Lijkt mij op z’n plaats dat dat ten minste even wordt aangegeven als het nodig lijkt te zijn.

Gewoon goed.

Gewoon goed. Zijn er voor mij als ik ze nodig heb

Correct en een goed advies

Ik word netjes behandeld en krijg altijd een goed advies..

Goed.

Snel en fijn geholpen

Er was een stuk kies afgebroken, belde en kon de dag nog komen, Weet zo niet wie me geholpen heeft ,maar was woensdag om 10 over 10 , was fijn en snel en goed geholpen

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.