De mond hygiëniste, was heel spontaan, vakkundig. Bij een volgende bezoek, zou ik graag bij haar behandeld willen worden. Ik weet haar naam niet. Wat betreft de vraag, wie mij behandeld heeft

De tandarts heeft de halfjaarlijkse controle naar behoren uitgevoerd

Is naar behoren uitgevoerd.

Zeer goed.

Zeer goed. Mondhygiëniste heel zorgvuldig en voorzichtig.

ze stellen mij gerust

duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Ook beantwoorden van vragen

Hele fijne tandartsassistente!

Heel fijn ontvangen en goed geholpen! Ik vond het fijn dat ze niet zo zakelijk was, zoals meestal het geval is. Kom zeker bij deze assistente terug!

Aardige en kundige tandarts en assistentes Leggen alles ook goed uit.

Goede reparatie van de voortand

Goede reparatie van mijn voortand

Deskundig

Respectvol en netjes behandeld.

Prima mondhygiënist

Vriendelijk maar ook zakelijk.

Goede en fijne behandeling,

Goede en fijne behandeling, alles goed uitgelegd toegelicht. Enigste min puntje vind ik de planning wachttijden zijn soms lang.

Klantvriendelijk, geduldig en vakkundig

Goede en vlotte afhandeling

De afspraken zijn goed nagekomen en inhoudelijk en persoonlijk goed behandeld.

Prettig en kundig !!

prima !!

Uitstekende behandeling, ook goed besproken wat er speelde

Fijne en persoonlijke behandeling

Al jarenlang prima geholpen

Duidelijke uitleg bij de behandeling en goede adviezen

Zeer vriendelijk, rustig en behulpzaam

Elif is heel vriendelijk en rustig. En luistert goed naar eventuele klachten die je hebt aan gebit. Verder werkt ze rustig en secuur .

Mijn ervaring is goed Alleen als ik jullie moet bellen sta ik 15 min in de wacht dat vind ik wel lang

Prima ontvangst en 'behandeling'.

Prettige ervaring, al is het tandsteen verwijderen niet altijd even prettig. Maar dit is niet anders en wordt zo wel goed bijgehouden. Om erger te voorkomen.

Kundig

Duidelijke uitleg betreft huidige situatie

Vriendelijke behandelingen prima voorlichting

Goede informatie

Ze geeft uitleg wat er gaat gebeuren. Rustige uitstraling.

zeer goed

snel geholpen

Deskundig en zeer vriendelijke tandartsenpraktijk

Ik ben altijd precies op de afgesproken tijd aan de beurt, men is zeer vriendelijk, deskundig en behulpzaam, van de dame aan de receptie tot de tandarts en mondhygieniste.

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.