Netjes uitleg en advies geven

Al vele jaren bij deze praktijk, gewoon goed

Zoals gewend, wel lange tijd tussen afspraak maken en afspraak zelf.

Prima, vriendelijk en met zorg.

Uitstekende service

Uitstekende service, duidelijke uitleg en fijne behandelmethoden.

Altijd goed

Bij Lisette is het altijd prettig om in de stoel te liggen. Ze vertelt duidelijk wat ze gaat doen en luistert ook naar wat de patiënt wil. Ik kan Lisette aan iedereen aanbevelen.

Heel vriendelijk en alles heel duidelijk

Vriendelijk en goede kwaliteit

Vriendelijke ontvangst. Op afspraaktijd geholpen. Zeer goede, kwalitatieve controle en uitleg over wat er speelde.

nvt

geen mening

Overweldigend

Met heel veel angst de berg genomen om naar de tandarts te gaan. Goed opgevangen

Heel tevreden over Gabriella Geurts.

buitengewoon goed geholpen met resultaat naar volle tevredenheid.

nadat een stuk van m'n hoektand was afgebroken heb ik gebeld met Francis, die mij tussen de vaste afspraken heeft weten te plaatsen maar niet bij mijn vaste tandarts. Ik ben haar naam even vergeten maar ben zeer tevreden over de vriendelijke behandeling met de uitleg wat ze ging doen. Nogmaals hartelijk dank voor de snelle afhandeling. Met vr. gr Piet van Heerwaarden

Tevreden

Goed uitgelegd wat er gedaan wordt.

Was goed gegaan

Tandarts vroeg om foto’s te maken. Mocht zelf beslissen. Dat vond ik fijn. Ze was helder in haar uitleg en haar advies Voor de mondhygiëniste .

Snel en goede service herstel prothese

Goed netjes vriendelijk

Ook netjes voor kleine kindjes

Fijn goed geholpen

Fijne kundige tandarts

Goed uitgelegde behandeling

prima behandeling met goede adviezen.

Goed en deskundig geholpen

Je weet tijdens de behandeling precies wat er staat te gebeuren met de juiste kundigheid.Ze is ook uitermate beleefd zowel tegen mij als tegen de assistente.

Belangstellend

Altijd heel correct

Niet zo prettig

De tandarts verteld mij dat ik mijn implantaten beter aan de binnenkant moet poetsen. Vertel ik hem dat ik geen rages heb. Geeft hij mij een blauwe en een rode om te kijken welke past. krijg ik gelijk een rekening daarover omdat ik info heb gevraagd. Ik vind dit niet rieël. Zo ga je niet met patiënten om.

Vakbekwame behandeling en goed advies.

Superaardige tandarts. Topper die Tim.

Fijne behandeling

Fijne manier met omgang met mij

Prima, vriendelijk

Prima, vriendelijk

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.