Die mondhygiënist is super wat een fijne man is dat door hem is het niet erg om naar de tandarts te gaan hij heet tim

Prettige ervaring

Heel prettige behandeling gehad van de mondhygiëniste en het voelt weer als "nieuw".

Duidelijk, professioneel, vriendelijk, legt uit wat ze gaat doen.

Een professionele tandarts.

Bij een nieuwe tandarts een correcte en goede behandeling

Heel fijn!

Heel kundig, geduldig en aardig.

Uiteindelijk heel tevreden

Ik heb best gedoe gehad met een ontsteking waarvoor ik doorgestuurd ben naar een specialist. Uiteindelijk moest er een nieuwe kroon geplaatst worden en dit heeft de tandarts erg goed opgelost. We hebben hier wel wat discussie over gehad maar ik ben uiteindelijk heel blij en super tevreden. Credits voor tandarts Lisette van Eerdt en de assistentes.

Goed!

Goed geholpen!

Goed bezig

Netjes ontvangen en goed onderhoud gepleegd met praatje. Helemaal oké

Heel goed.

Goede uitleg, en erg vriendelijk.

Uiteindelijk alles oké

Vanaf 1 maart tot vorige week met een nieuwe brug bezig geweest. Super goed geholpen door de tandarts maar in het begin hadden we veel ellende kunnen voorkomen doordat ik een ontsteking kreeg na een wortelkanaalbehandeling en een hele dikke wang die waar ontzettend veel druk op stond en er te laat een antibiotica kuur werd voorgeschreven terwijl ik dat al een paar keer gevraagd had.

Prettig vakkundig

veel uitleg

Prima behandeling

Goed en uitgebreid advies met onderbouwing. Prima.

zit nog nooit goed

Heb in 2019 een proteche gekregen kan er nog niet goed mee omgaan daarna een implantaat zit nog steeds nooit goed

Goed geholpen en tewoord gestaan

Weinig last van de behandeling gehad

professioneel en vriendelijk.

professioneel en vriendelijk

Goed geholpen en behandeling was prima

Goed geholpen en goede uitleg uitstekend geholpen.

Fijne behandeling.

Behandeling bij de mondhygienist. Helaas weet ik zijn naam niet.

Attent, vriendelijk en vakbekwaam

Een prima praktijk

Weer prima gedaan

Rustig en weloverwogen uitgevoerd!

Wordt rekening gehouden met de patiënt

Ik wordt altijd uitstekend behandeld omdat ik nogal gevoelige tanden heb wordt daar rekening mee gehouden en duidelijk aangegeven wat er tijdens de behandeling gaat gebeuren

Vriendelijk en goed behandeld

Fijne tandarts

Fijne ontvangst en goede mondverzorging

Alle behandelingen in goed overleg

Secuur en duidelijk

Ik ben goed, vriendelijk geholpen en geadviseerd

Kundig en vriendelijk geholpen

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.