Mooie praktijk

Nette mooie praktijk, professioneel personeel

Heel fijne tandarts en dito assistente

Kom er al jaren en heb altijd dezelfde tandarts. Heel fijn!

Vertrouwen

Ik vertrouw mijn tandarts volledig

Ze is geduldig en geïnteresseerd.

Ik had best wel lang moeten wachten, hier bood ze wel haar excuus voor aan. verder was her allemaal goed verlopen.

Hartstikke goed

Goed en professioneel

Zeer tevreden over de tandarts e.a. geen uitloop dus op tijd begonnen, goede stoel, uitleg van wat ze doet, snel en vakkundig, vroeg nog naar een probleem uit verleden (was ok), dus erg attent. Meteen tandsteen verwijderd, is ook prettig. Kortom heel tevreden.

Snelle Afspraak

Stukje tand afgebroken, afspraak was al de volgende dag. De voor mij onbekende tandarts was precies op tijd volgens afspraak en “repareerde mijn tand vakkundig en snel.

Heel vertrouwd, en zonder knikkende knieën

Zoals gewend prima

Behalve de voor mij moeilijke trap alles oke.

Vriendelijk

Rustig

Gewoon goed

Voelde me op mijn gemak bij Lisette, hoe fijn is dat

Deskundig personeel levert uitstekende behandeling

Het deskundige personeel heeft mij uitstekend behandeld. Ik ga hier graag naartoe voor mijn gebitsgerelateerde zaken, ben hier al jaren erg over te spreken.

Duiventil

Toen het nog geen modern mondzorgcentrum was had je altijd dezelfde tandarts nu heb je iedere keer een andere tandarts. En met meer tandartsen is het schijnbaar moeilijker een datum plannen.

Goede en fijne zorg

Goede en fijne zorg Tijd voor de kinderen en duidelijke uitleg

Dankbaar voor mijn kiesopbouw. Kon snel terecht na afgebroken kies.

Vriendelijk

Vriendelijk en kundige tandarts en toen ik een stuk kies afgebroken had kon ik de volgende dag al terecht bij een andere (ook kundige) tandarts

Goede ervaring

Fijne tandarts praktijk vriendelijk

klantvriendelijk

klantvriendelijk en deskundig

Rustig en ervaren

Hij is rustig en stelt je op je gemak

Volgens mijneen waarnemend tandarts en een assistente die veel wilde leren van deze tandarts. Ik was er voor een afgebroken vulling. Het eerste deel spraken ze over tandartszakne: voor mij niet te volgen. Maar het ging ook over de reparatie van mijn kies. Daarna spraken ze over allerlei alledaagse dingen. Ik kin natuurlijk niets zeggen maar was leuk het gesprek te volgen. Ze werkte allebei zorgvuldig en relaxed. Voor mij was dat heerlijk.

Is nodig,maar is ook intensief

Prima geholpen en uitstekend bejegend

Goed en snel

Bellen en gelijk kunnen komen

Goed geadviseerd en uitstekend behandeld

Ze heeft mij op een duidelijke manier geadviseerd, en hierna ben ook ook goed behandeld. Ze gaf tijdens de behandeling steeds uitleg over wat ze ging doen. Ondanks ik niets terug kon zeggen, vond ik dit heel prettig.

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.