Kwalitatief hoogstaande vakmensen

Fijne behandelingen en open uitleg

Uitstekende behandeling door vriendelijk team

Zeer deskundige tandarts en assistenten. Met veel geduld en precisie behandeld. Duidelijke Uitleg wat er gaat gebeuren.

Prettig en professioneel geholpen

Prettig, vriendelijk en kundig geholpen.

Zeer tevreden met elke behandeling en advies

Elk bezoek is een prettige ervaring en volg het advies op dat gegeven wordt om mijn gebit gezond te houden.

Super!

Echt een hele fijne en duidelijke tandarts, veel en goed advies!

Goed geholpen

Hebben de tijd genomen om mij goed te begeleiden bij de ingreep en ook daarna , goede uitleg, zeer tevreden over t resultaat

Netjes, duidelijk

Goed geholpen en duidelijk wat ze gaan doen en/of ik moet gaan doen.

Ook vlug geholpen dezelfde dag

keurig netjes behandels

netjes en vriendelijk behandeld

Goed geholpen!

En goed advies!

Prima afspraak en vriendelijke behandeling

Prima afspraak en vriendelijke behandeling

Duidelijke uitleg en advisering door tandarts.

altijd vriendelijk

Prima ervaring

Gabrielle doet haar werk prima.

Ik ga in deze praktijk alleen naar de mondhygiëne. En daar ben ik prima tevreden over.

goed gedaan

Kroon opnieuw geplaatst en handeling duidelijk toegelicht!

Professioneel en persoonlijk

Tandarts A. Zanjani en zijn team, hebben mij goed geholpen gaan professioneel te werk. Ze houden erg goed bij wat de stand van zaken is en was en komen nog terug op de adviezen en bevindingen van het vorige bezoek. Ook al is dat een jaar geleden, ze weten exact wat er speelde. Daarbij is A. Zanjani en zijn team erg vriendelijk.

Met pij gekomen, goed behandeld, geen pijn meer. Ook goede contact tussen tandarts en patiënt

Prima geholpen.

Zoals ik het graag heb

Prima praktijk

Afspraak maken eenvoudig, je wordt ook op die tijd geholpen (geen extra wachttijd). Vriendelijke tandarts, legt goed uit wat ze gaat doen. De, naar mijn gevoel, standaard verwijzing naar collega mondhygiënist heb ik mijn twijfels bij.

Niks op aan te merken

Heb niet lang in de wachtkamer gezeten. De controle was binnen een paar minuten uitgevoerd.

prettige behandeling zoals 4 maanden geleden

goede ervaring, prettige behandeling met tips,

Goed behandeld

Goed behandeld

zeer goed

zeer goed

goed en alles volgens afspraak

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.