Ervaring okay

Ervaring is goed; alleen kosten van intake gesprek vind ik buitensporig hoog.

Klantgericht

Mondhygieniste belde me omdat ik de afspraak in mijn agenda vergat te zetten. Kom meteen nog komen en worden geholpen. Dank.

Prima , alles wat ze gaat doen wordt uitgelegd

X

Prima geholpen geen tot weinig wachttijd

Goed geholpen, weinig tot geen wachttijd tot je aan de beurt bent

Fijne tandarts

Werkt zorgvulgdig en is gewoon een goeie gast ...die me niet onnodig op kosten jaagt

Vriendelijke ontvangst

Duidelijk uitleg wat eraan mankeert en wat de vervolg stappen zouden moeten zijn....komt kundig over.

Slecht

Begin juni was een van de klemmetjes van mijn implantaat afgebroken. Dit was uiteindelijk pas op 7 september verholpen. Dit vind ik onacceptabel. Drie maanden!!!!! Denk er hard over na om een andere praktijk te gaan zoeken M.vr.gr. Frits Haenen

Fijne mondhygiënist Tim vd Berg

Kundige persoon met tijd voor een persoonlijke noot.

Duidelijke en heldere uitleg wat hij ging doen. Ik wist precies waar ik aan toe was. Fijn dat deze tandarts zowel controle als mondhygiëne en preventie doet in 1 behandeling.

Zoals altijd prima

De behandelingen door Gabriella zijn altijd gezellig, secuur en relaxed. Ze neemt de tijd om alles goed schoon te maken op een prettige manier. Kom al jaren bij haar en hoop dit nog jaren te kunnen doen.

voldaan en goed gevoel

Ik werd super geholpen met goede uitleg de tandarts heeft alles zeer zorgvuldig gedaan

Fantastisch, snel en deskundig geholpen

Contact opgenomen nadat er n vulling los was gekomen en kon vrij snel terecht. Vriendelijk ontvangen en na n snelle ingreep is de tand / vulling gerepareerd. Hierna een deskundig uitleg over de reparatie waarbij benoemd werd dat bij een eerst volgende keer niet meer te repareren is en dat dan ws de tand eruit zal moeten ! Maar de tand voelt weer nu als “nieuw” en ben blij dat het gerepareerd is en voor de eerlijke uitleg.

Mijn ervaringen bij samenwerkende tandartsen is ronduit goed

Het enige wat eventueel verbetering kan hebben is dat er voor noodgevallen wel altijd minimaal 1 tandarts moet zijn. Ik heb meegemaakt dat er een stuk van mijn tand brak en dat in eerste instantie geen tandarts was, want die was ook met vakantie. Gelukkig was er een assistent zoals ik dat begreep die mijn tand alsnog heeft gemaakt.

positief

de tandarts is erg betrokken met kinderen, stelt ze gerust. verteld wat ze doet.

klantvriendelijk en deskundig

Fijne tandarts

Gaat heel nauwkeurig te werk!

Prima en snel

Snelle behandeling en vriendelijk personeel.

Fijne tandarts

Fijne tandarts .rustig en duidelijk.goed advies

Prettig en professioneel

De professionaliteit en kundigheid is van zeer hoog niveau.

TOP!

Hartelijke en accurate behandeling!

Positief

Tandarts duidelijk, correct en vriendelijk. Nam de tijd om alles goed te bespreken. Persoonlijke benadering. Tandtechnicus. Correct maar minder persoonlijk

Goed behandeld

Goed behandeld

klantvriendelijke behandeling

Zeer klantvriendelijk en deskundige behandeling

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.