Super verzorgd, tandarts nooit fijn maar wel goede fijne zorg. Top team.

Zorgvuldig behandeld

Zorgvuldige behandeling, ik ben tevreden

Lieve capabele mensen

Mijn kindje 5jr en ik moesten beide een gaatje laten vullen. De tandarts en assistente waren beide heel geduldig en lief tijdens dit gebeuren. Ze legden alles goed uit!

Kan vlug komen maar met veel pijn het weekend ingestuurd

Met veel pijn ernaar toe maar zo het weekend in gestuurd pak een pijnstiller terwijl er wss een zenuwbehandeling nodig is .

Behandeling fijn en professioneel uitgevoerd met goede uitleg. Vriendelijk personeel.

Kon snel terecht, na gebroken kies. Vriendelijk personeel Behandeling prima uitgevoerd Goede uitleg

ik ben tevreden

100% tevreden

Ondanks mijn angst heel tevreden werd vriendelijk behandeld en vriendelijk te woord gestaan. Enigste opmerking had wel graag mijn mond een keer willen spoelen.

Verschrikkelijk goed

Allen even vriendelijk en kundig.

Fijne en deskundige tandarts.

Fijne en deskundige tandarts.

Redelijk

Ik vond de tandtechnicus niet heel erg aardig. Niet onaardig maar niet spontaan

Fijne praktijk, gemakkelijk afspreken en vriendelijke ontvangst en natuurlijk ook een fijne deskundige behandeling.

Vakkundig en heel vriendelijk

Vakkundig en heel vriendelijk

Professioneel en aardig

Prima tandarts

Vruendelijk

Prettige behandeling, korte wachttijd.

Tips gekregen voor beter poetsen

Zeer vriendelijk en duidelijk over wat er ging gebeuren.

de tandarts heeft mij naar tevredenheid behandeld

Ik ben tevreden

Góed

Prima!

Controle bezoek is prima verlopen.

Niks op aan te merken

super goed

Mijn afspraak was om 15 uur en de tandarts was ook mooi op schema. Controle gedaan, meteen tandsteen verwijderd, (hoef ik niet terug te komen , top) en afspraak ingepland voor de volgende keer. Kan niet mooier.

Prima bezoek

Goede uitleg over wat er moest gebeuren en hoe het is gegaan

Begripvol, geduldig

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.