Hele fijne mondhygiëniste!

Meteen aan de beurt, op tijd. Gebit wordt zorgvuldig gereinigd en doet geen pijn. Fijn dat er met lauw water wordt gespoeld, dat is voor gevoelige tanden erg prettig! Zeer tevreden!

Altijd aardig en verteld netjes wat ze gaat doen

Fijne rustige tandarts

Legt alles duidelijk en rustig uit.

Nette behandeling, mooi gemaakt

Goed en kundig

Tandarts en assistente heel vriendelijk en kundig in hun werk.

Klantvriendelijkheid en deskundigheid in 1

Heb ik hierboven al gedaan

Prima controle en aandacht voor mijn klacht.

De controle was goed en het onderzoek/overleg vanwege pijn aan een kies waas ook duidelijk. Ook gesproken over de voortgang.

Goede uitleg, vriendelijk en pijnloos

Goede uitleg, vriendelijk en pijnloos

Top benadering en uiteraard deskundig.

Niets aan toe te voegen.

Goed en vriendelijk geholpen.

Goed en vriendelijk geholpen

Goede uitleg en vriendelijk geholpen

Positief

We hadden een andere tandarts als normaal. Ze stelde zich netjes voor. Vertelde wat ze ging doen, was vriendelijk en ook secuur. Assistente achter de balen mag wel wat duidelijker praten. Je moest goed luisteren om haar te verstaan.

Nette behandeling

Duidelijk uitleg

Profesioneel

Vriendelijk, duidelijk en profesioneel

Keurig op tijd, vriendelijk,persoonlijk

Goed, professioneel.

Prettige sfeer, professioneel handelen, in mijn ogen goede voorlichting voor, tijdens en na de behandeling.

Goede behandeling

Ik kon vlug terecht en werd goed geholpen

Vulling los snel geholpen.

Fijne mensen

Ze stellen je gerust en deskundigheid is top.

Uitmuntend

De noodkroon was heel degelijk geplaatst. De nieuwe kroon past heel goed bij de rest van mijn gebit. Hoop dat die net zo degelijk vastzit als de noodkroon. Alle lof.

Ik zou het wel fijn vinden dat ijn afspraak op tijd begint. Ik moet zelf wel op tijd komen, en dan blijkt dat ik nog bijna 10 minuten moet wachten: terwijl mijn afspraak ná de lunch was: om 13.30 uur. Zou op tijd moeten kunnen

Vriendelijk

Begripvol

Tja

Ik vind het rommelig in een paar jaar al de 3e tandarts. Ook de assistente wisselen veel. Meestal is het een dik kwartier wachten zelfs als je de eerste bent. Ze knippen snel fotos en elk dingetje dat de tandarts exstra doet tijdens controles zoals een beetje tandsteen wat binnen de tijd van het consult past word wel exstra berekend. Bij maak een keuze vind ik het lastig iets te kiezen. Voor mij zou het twijfelachtig zijn en geen ja of nee

Ik ben goed geholpen

Afspraak ging snel en tand voelt weer als nieuw

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.