Kundig

Snelle service

Had problemen met een brug en ze heeft er alles aan gedaan om dit zo snel als mogelijk op te lossen en dat is naar wens gegaan.

perfecte behandeling !

stuk van mijn kies afgebroken en perfect en pijn loos hersteld ! compliment aan de tandarts.

Fijn verlopen

Goede tandarts met goede uitleg en een fijn contact

Controle en tandsteen verwijderd

Professioneel, vriendelijk en deskundig

Persoonlijke benadering bij het maken van een afspraak. Vriendelijke ontvangst. Professionele en pijnloze ingreep.

Was goed

Goed geholpen en advies gekregen.

Vriendelijk en sympathieke medewerkers

Voelt vertrouwd en wordt vriendelijk behandeld.

Wordt goed geholpen

Fijne jaarlijkse controle

Fijne tandarts. Ik beveel nooit iets aan bij anderen, die kunnen een totaal andere ervaring hebben.

Prima geholpen en goede uitleg.

is goed

goed op tijd en vakkundig behandelt

goede controle en ook meteen tandsteen verwijderd

Vriendelijk en kundig

Vriendelijke ontvangst en ze geeft het gevoel dat ze weet waar ze mee bezig is. Op deze manier is het totaal geen ramp om naar de tandarts te moeten gaan.

Prima goed geholpen

Fijne behandeling.

Prima behandeld door vriendelijke mensen ..

Prettig

Vriendelijk en duidelijk

super fijn

fijne tandarts, vriendelijk en ondersteund je echt. Denkt mee dat vind ik erg prettig

Fijne tandarts houdt rekening met je

Ze weet dat ik het altijd spannend vind en gevoelige tanden heb en daar wordt altijd rekening mee gehouden

Gastvrij, deskundig

Goede ontvangst, goede digitale infrastructuur, cliënt gericht en deskundig

Kan beter

Tandarts was aardig en vriendelijk. Computer systeem werkt niet goed waardoor gegevens niet of weinig te zien waren. Na de controle nieuwe afspraak gemaakt deze zou per mail gestuurd worden maar niks ontvangen. Zelf na 1 week achteraan gebeld om te vragen hiervoor. Telefoniste vertelde dat het vaker was gebeurt in die week. Jammer dat er dan vanuit de praktijk geen actie komt.

Pijnlijk maar ik ben goed geholpen door ervaren tandarts

perfecte behandeling en heel vriendelijk .

behandeling perfect en nemen de tijd voor je.

vakkundig en klantvriendelijk

een behandeling is nooit prettig , maar er wordt fijn rekening gehouden met de patient

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.