goed en vriendelijk behandeld

absolute tevredenheid

Zeer goede en zorgvuldige tandtechnicus, hij luistert, hij helpt, mijn kunstgebit aan het ondergehemelte zit bij de eerste poging perfect

Warme ontvangst, accurate behandeling!

ok

ok

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en professioneel

Zeer vriendelijk personeel; tandarts kundig en professioneel. Er wordt tijd aan cliënt besteed.

Ik was zeer tevreden met de dame die mij behandelde zeer netjes en het voelt weer goed aan de tand

Ik weet niet hoe de tandarts heet ze had een witte hoofd doek om

Mijn dochter is geweldig geholpen bij jullie! Iedereen leefde mee met haar!

Prima.

Erg goed en netjes behandeld. Vriendelijke man.

Mijn ervaring was heel goed

De medewerkers van Samenwerkende Tandartsen Gemert zijn vriendelijk en behulpzaam

goed geholpen

Goed geholpen, en een goede uitleg wat hij doet

Erg vriendelijk en rustig

Een heel fijne zorg verlenende tandarts.

Super, erg kundig maar ook bijzonder behulpzaam!

Fijne vriendelijke mensen

Correcte behandeling

Uiterst vakkundig en vriendelijke tandarts

Uiterst vakkundig en vriendelijke tandarts Super optimistisch personen

Goede ervaring.

Goede ervaring. Goede uitleg over de behandeling.

Prima geholpen door Hosnya. Geeft tips en je hebt echt een schoongebit als je weer naar huis gaat.

Gewoon goed

Geen problemen!

Netjes en duidelijk

Duidelijk wat er gebeurt en rustig

een fijne behandeling gehad

Tevreden over de behandeling.

Goede behandeling en een duidelijke uitleg..

Vrolijke lieve Gabriella stelt je op je gemak. Tandarts deze keer niet naar toe geweest. Ik stap over naar andere collega tandarts omdat ik hoop dat zij meer voor mij kan betekenen als de huidige tandarts. De tandarts naar wie ik overstap heeft hele mooie resultaten bereikt bij mijn partner.

Super tevreden

Goed.

vriendelijke tandarts en medewerkers

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.