Goed en kundig

Vriendelijke en kundige tandarts. Doet zorgvuldig haar werk.

Netjes en op tijd geholpen, duidelijeke uitleg gehad

Ervaring is goed.

Zoals ik gewend ben

Een heel ontspannen en voor mijn gevoel professionele behandeling

Gebroken kies hersteld

Vlotte en deskundige behandeling door vriendelijke tandarts en assistenten.

deskundig en vriendelijk

deskundigheid blijkt eens temeer uit de gecompliceerde behandeling van een gebroken kies met brug

Goede behandeling

Netjes en goed zowel aan de balie als door de tandarts

hele fijne ervaring

hele fijne tandarts legt alles goed uit en zegt wat ze gaat doen

Prima ervaring

Vlot en duidelijk geholpen. Ook heel vriendelijk. Niets op aan te merken.

vakkundige behandeling

snelle, vakkundige behandeling

Prettig consult

Meedenkend met mijn persoonlijke situatie

Super,

Vorige eeek vrijdagmiddag rond 15:00 uben ik geholpen.

Tevreden vriendelijke geruststelling

Prettige geruststelling. Toch weer spannend. Duidelijke uitleg

Goede behandeling

Goede behandeling gehad, alles werd goed uitgelegd en besproken. Aardige vakkundige dames.

Prima, goede informatie, goede behandeling, prima advies.

Goed geholpen

Goed geholpen met een praatje

ze heeft goed uitleg gegeven over mijn gebit

Ervaring is momenteel goed. In het verleden veel wisselingen geweest van tandartsen. Continuiteit is echter belangrijk.

Fijne tandarts

Fijne en vriendelijke tandarts

Vriendelijk

uitstekend

Altijd een vriendelijke ontvangst, duidelijk en eerlijk in communicatie en goede behandeling

Goed aardige

Betrouwbaar ervaring tandarsenpraktijk

Super geholpen mondhygiëniste H Qaderi en mijn tandarts E. Kilicoglu.

Dank je wel dames

Ehad heeft me zeer goed behandeld, heeft het probleem uitstekend opgelost

Geweldig behandeld

Er werd mij bij binnenkomst verteld dat er foto's gemaakt moesten worden. Er werd niet bij verteld waarom dat was. Ik moest er zelf om vragen. Verder prima geholpen en kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen.

vriendelijk personeel

Tot nu toe heb ik mijn bezoeken als prettig ervaren.

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.