Alles prima geregeld

Goede ontvangst. Duidelijke uitleg. Afspraak is prettig verlopen

Prettig en correct

Goede behandeling

Fijne behandeling

Tim heeft ons weer super geholpen!

goed werk - prettig contact

goed en fijn contact

Was meteen aan de beurt, en er werd uitgelegd waar ze mee bezig was. Gewoon een goede tandarts.

Goed geholpen en begripvolle tandarts

Begripvol en kundig

Goede behandeling

Goede informatie en behandeling.

Het tandartsbezoek is niet mijn meest favoriete uitje van het jaar, maar uiteindelijk ben ik (weer) snel en professioneel op mijn gemak gesteld en geholpen. Ben er weer voor één jaar vanaf.

Tegengevallen

Ik heb de dienstverlening slecht ervaren.Ik dacht de afgebroken kies eruit laten trekken.Maar daarop volgende een foto sessie van mijn gehele gebit.Conclusie zeer slecht gebit alles moet eruit. Ben er bang van geworden,gezien mijn medische achtergrond. Ga eerst in overleg met de cardioloog wat verstandig is.

zeer goed geholpen

Goed uitgelegd wat er ging gebeuren en zeer vriendelijk.

positieve ervaring

De tandarts heeft alles duidelijk uitgelegd. Hij geeft van tevoren aan wat hij gaat doen. Professioneel uitgevoerd en mooi resultaat.

Hele fijne benadering van tandarts

Fijne uitleg, fijne benadering! Heel prettig en kundig naar mijn idee! Heel zorgvuldig en grondig Later moest ik bellen naar assistente en kreeg daar een wachtmuziekje dat vind ik zo ontzettend vervelend!!! Als ik muziek wil luisteren dan kies ik mijn eigen muziek. Niet verplicht jullie muziek die geeft me al heel snel hoofdpijn waardoor ik heb opgehangen. (terwijl ik op jullie verzoek moest bellen.

Prima uitleg en behandeling

Prima uitleg en behandeling

Geen problemen en snel klaar

Prettig, er werd gedaan wat er gedaan moest worden. Ze zijn er snel bij. Heel preventief.

Attente en persoonlijke zorg

Fijne zorg, goede communicatie en nuttige tips met aandacht voor mij als persoon.

Wederom goed

Zoals het hoort

Goede prettige uitleg en prima resultaat

Algemene controle, maar voelde toch als maatwerk. Werd rekening gehouden met mijn persoonlijke situatie. Specifiek naar bepaalde dingen gekeken omdat die meer controle vergen. Achteraf ook duidelijk advies voor vervolg afspraak. Enige nadeel is dat aantal dagen waarop gepland kan worden beperkt is, maar zie dit niet als groot probleem.

Uitstekend en vriendelijk geholpen!

Uitstekend en vriendelijk geholpen.

lange tijd

eind november bij de receptioniste aangegeven dat ik last van een loszittende kies had met de vraag of de tandarts hier naar kon kijken. Ik verwachtte dat ik er meer last van zou krijgen, wat uiteindelijk meeviel. Het viel me tegen dat ik pas in januari een afspraak kon maken.

professioneel en vriendelijk

De tandarts had vooraf een paar vragen en gaf mij ook ruimte om vragen te stellen. De controle ging rustig en zorgvuldig met uitleg. Daarna werd tandsteen verwijderd wat op zich snel gebeurd was.

Corrected behandeling

Netjes en goed

Duidelijk

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.