Correcte afspraak goede behandeling

Eerder gemaakte afspraak een week naar voren gezet op verzoek van de praktijk. Geen probleem, goed geregeld. De behandeling goed uitgevoerd en goede adviezen gekregen.

Goed en deskundig

Vriendelijk en goed geholpen Overleg mbt een behandeling

Prima, vriendelijk en kundig

Fijn dat er nog steeds dezelfde tandarts is. Ze gaf veel uitleg en nam de tijd, heel vriendelijk. Ik weet alleen niet hoe ze heet dat staat niet op de afspraak bevestigingsmail.

Prettig

Ontspannen en prettig

vriendelijk en snel geholpen

een fijne ervaring

heb een fantastische tandarts

Kundige mondhygiënist

Zeer tevreden over Ehab.

Goed en op tijd geholpen.

Snel aan de beurt.

Kundig en duidelijk

Neemt de tijd voor je

Elsemieke is een super aardige lieve tandarts

Vriendelijke binnenkomst, Kundige tandarts, bespreekt alles wat ze doet, met een fijn gevoel naar huis.

Mijn gebit ziet er nu goed uit, maar weet niet voor hoelang, hopelijk voor lange tijd.

Mijn ervaring is ,, Je word vriendelijk geholpen, Alles is prima, geen aanmerkingen. Vriendelijke groet.

Erg goede service. Een rustige overall ervaritng

Ik gaf aan dat ik het spannend vond. Mijn zorgen werden meteen weg gehaald en ze zijn begonnen. Volledig pijnloze behandeling gehad. Erg fijn!

Fijne tandarts

Rustig en duidelijk. Ze stelt je op je gemak en werkt snellen netjes

Proberen je zo snel mogelijk te behandelen bij pijn klachten

Een nette behandeling met een oplossing

Onlangs controle gehad Twee weken later de probleempjes verholpen Tussentijdse opgelopen probleempje werd meteen opgelost

Uitstekend tot nu toe!!

Alles keurig geregeld!!

Goede praktijk met vriendelijk personeel

Snel en kundig geholpen gedurende de controle

Vertrouwd adres

Stuk kies afgebroken binnen 24 uur pijnloos herstelt

Vakkundig

Was meteen aan de beurt op mijn afgesproken tijd. Daarna fijn geholpen.

Was al ingevuld

Liever geen 2 keer dezelfde vraag

Vriendelijke tandarts, maar aanbevelen doe ik nooit iets, iedereen heeft zijn eigen voorkeuren

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.