Correct uitgevoerde behandeling

Zoals ik ook zelf verwacht had was deze kies niet meer te redden. Zonder pijn en complicaties perfect verwijderd.

Fine ontvangst en dito behandeling

Duidelijk in de informatie over mijn gebit. Het was een heel prettige controle.

gebit weer uptodate

Hartelijk eerste contact

Prettig ontvangst, plezierige behandeling

Goed ervaren

Ik ervaar het als zeer prettig. En ik heb er verder geen commentaar op.

Geen klachten

De keer hiervoor was ik totaal niet tevreden. Heb zelfs overwogen om naar een andere tandartspraktijk te gaan. Deze keer (andere tandarts) goed tevreden.

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Eindelijk een tandarts waar ik graag naar toe ga, ze levert perfect werk af en legt ook alles goed uit wat ze gaat doen of heeft gedaan.

Everything was good!

The doctor explained many things and suggested a solution!

Duidelijk en deskundige behandeling

Deskundig geholpen tot volle tevredenheid.

Heel correct behandeld

Ik heb de behandeling als erg profesioneel ervaren.

Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid, behulpzaamheid en vriendelijkheid van mijn tandarts/mondhygienist

Heel vriendelijk en deskundig behandeld

Hosnya stelt je erg op je gemak en is zeer zorgvuldig. Heel blij mee.

Uitstekende en vriendelijke behandeling.

Er was bij mij een vulling afgebroken. Toen ik mij hier voor melde bij uw praktijk bleek er geen tandarts aanwezig te zijn. Dat vond ik een beetje vreemd maar ik kreeg daar verder ook geen uitleg over. Dat is wel een minpuntje! Daags daarop werd ik wel geholpen en dat liep naar alle tevredenheid.

Slechte nazorg

Eerste afspraak bij tandtechnicus vergeet hij het op te sturen voor het maken van mijn kunstgebit , waarna ik zelf naar eindhoven moest omdat ik op tijd gebit nodig had ivm hartoperatie Tweede afspraak weet hij niet waarom ik daar ben Derde afspraak aanpassen tijdelijk kunstgebit :nu zit mijn kunst gebit nog slechter als van tevoren en had al blaren in mijn mond en wordt schijnbaar pas na 2 maanden verder geholpen voor aanpassing en gebit raakt zelfs aan een kant niet met sluiten en moet pijnstillers pakken om het in mijn mond te kunnen houden , waar hij aan geprutst heeft is de beschadiging en pijn enkel meer geworden

Mijn ervaring was boven verwachting goed.

Heb veel vertrouwen in Mylou Lammers

Er word naar me geluisterd.

Ik word gehoord

Prima geholpen en keurig op tijd

Prima geholpen en keurig op tijd!

Goed resultaat en prima communicatie.

Goede oplossing vernieuwen voortand. En prima uitgelegd wat de mogelijkheden waren.

Oke

Oke

zeer prettig

zeer goed

zeer goed

Prettig en professioneel geholpen

Prima behandeld

Snel en duidelijk

Ik heb geen probleem gehad tijdens de behandeling

Gewoon goede tandarts!

Prettig!

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.