Ik hoor veel klachten over deze tandarts en het is inderdaad niet zoals het vroeger was. Maar ik heb er nooit problemen mee. Bij mij is er nooit iets aan de hand. Soms een behandeling tandsteen verwijderen. Ze zijn er vroeg bij. Ik ben juist blij dat ze zo preventief te werk gaan, want dan kun je de ellende voor zijn. En als je het bijhoudt, is er op de langere termijn niets aan de hand.

heel goed.

Hele goede tandspecialisten

Goede behandeling

fijn dat mijn kies gerepareerd is voordat hij problemen geeft

de tandarts vertelde duidelijk wat hij ging doen tijdens de hele behandeling

Vriendelijke en vakbekwaam geholpen

Vriendelijk en vakbekwaam geholpen

Fijne tandarts en assistente

Duidelijke toelichting na de controle.

Prima geholpen

Niet lang hoeven wachten, duidelijk wat ze doet. Netjes te werk

Voldoende profesioneel

Melding tandontsteking niet voldoende serieus genomen. Pas na hevig aandringen werd ik geholpen. Eenmaal daar ben ik naar tevredenheid goed geholpen

Zeer tevreden!

Afspraken worden worden keurig nagekomen. Vriendelijke receptionistes. Kundige, geduldige en uitermate vriendelijke tandarts met duidelijke uitleg wat er staat te gebeuren. Nogmaals, ik ben zeer tevreden!

Aardig personeel. Verder prima.

Goede behandeling

Goede behandeling en fijne uitleg. Vriendelijke tandarts

Ik ervaar het als noodzakelijk, goed en deskundig in een prettige werkomgeving.

Als klant ben ik nogal het haasje omdat mijn gebit niet optimaal ( meer) is. Ondanks dat er vaak iets of meerdere dingdelijkdelijken gerepareerd moeten worden na een grondige half jaarlijkse controle, wordt dit na een deskundig advies uitgevoerd. Dit gebeurd adequaat onder vriendelijke, prettige sfeer.

Snel, fijn, duidelijk

Snel, fijn, duidelijk

Ben nu pijn vrij!

Probleem opgelost!

Goed, deskundig, persoonlijke benadering en behandeling

Goed, deskundig, persoonlijke benadering

Vriendelijk en kundig

Geen problemen

Op tijd en netjes

Wederom helemaal oké!

Goed behandeld

Prettig en deskundig

Vriendelijk, prettig en deskundig

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
  • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling N.v.t.
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling N.v.t.
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Tandarts

Prettig

Ik had het gevoel dat er tijd en aandacht voor mij was. Ik heb behandelaar onbekend ingevuld, omdat ik de naam van mijn tandarts niet heb onthouden.

prettige ontvangst goede tips

Was 100% tevreden

Ondanks mijn angst heeft het heel goed gegaan

Goed, alles werd goed uitgelegd. Er was tijd en ruimte voor vragen.

Ben tevreden

Tevreden.

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.