Prettige bezoek, prettige behandeling

Fijne ervaring met prima uitleg

Een fijne behandeling met plezier in de stoel

Mijn voortand is weer super mooi gemaakt kan weer lachen.

Ik ben goed geholpen door Tim

Bovenstaand spreekt voor zich

Zonder ellende nieuwe vulling er in. Fijn!

Goede ervaring

Vriendelijk personeel. Ook richting mijn dochter erg vriendelijk en er wordt geprobeerd om haar zo goed als mogelijk op haar gemak te stellen.

Ik ben buitengewoon tevreden over de behandelingen

Ik heb er verder niets aan toe te voegen

Vriendelijke en goeie controle

Plezierige aandacht en zorg

De tandarts neemt de tijd om uitleg te geven en is alert op onverwachte / onwillekeurige slikbeweging bj haar onderzoek

Kind vriendelijk

Heel goed om met kinderen

Prettig

Vriendelijk en zorgvuldig.

Vrijwel pijnloos zonder verdoving

Heel goed en professioneel geholpen. Ik kom steeds meer tot de conclusie dat mijn eerste tandarts een houthakker was.

Perfecte behandeling.

Jammer dat de kleuren van de kronen tot tweemaal toe niet juist waren. Maar dat lag niet aan Elif, maar aan de technicus. Verder alles prima. Kom graag terug!!

Altijd tevreden over MHG

Nagenoeg op tijd aan de beurt, goed geholpen door MHG

Ik voelde me meteen op mijn gemak

Ze leggen alles goed uit .en geven je advies

prettig en deskundig

prettig en deskundig

Was wel prima, alleen het wachten duurde langer dan verwacht

Wachten duurde langer dan verwacht. Verder was alles wel gewoon goed verlopen

Fijne, kundige mensen

Titel zegt genoeg. Fijne mensen met vakkennis en nog tijd voor een praatje ook. Ik ga er graag heen. En dat voor een tandarts haha

Een vriendelijke en op je gemak stellende mondhygiënist.

Zoals altijd ben ik heel tevreden met Gabriella.

Alles ging goed

Controle uitgevoerd en net goed advies afgesloten

De controle verliep snel Advies werd gegeven tot verwijderen tandsteen en het vervangen van een vulling

Rustig de tijd , duidelijke uitleg en overleg

Goede ervaring met de tandarts ! Rustig de tijd ervoor nemend en goede uitleg voor bepaalde zaken . Na de controle een snelle afhandeling ( desk ) in de daarop volgende week om het gebit bij te werken , bij de tandarts en te reinigen bij de mondhygieniste Gabriella Geurts We zijn beiden tevreden hierover !

Teveel bij verkoop

Helaas is het verkopen van extra diensten een te groot verdien model geworden. belang van de klant staat niet voorop.

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.