Goede behandeling met duidelijke uitleg waarom.

Prima, niets mis mee.

Erg goed

geweldig geholpen

is altijd positief

Ik voel me altijd op mijn gemak bij de tandarts.

Ik heb zelf nooit een slechte ervaring gehad bij de tandarts. Ik kan altijd een goed gesprek hebben met de artsen en assistenten en ze zijn erg vriendelijk en leggen altijd stap voor stap uit wat ze gaan doen. Verder vind ik het altijd fijn om weer een top gebit te hebben.

Perfecte vullingen

Bij 6 kiezen het afgelopen jaar oude amalgaam vullingen laten vervangen door tandarts van Lith. Dit heeft ze zeer zorgvuldig gedaan, perfect! Bedankt daarvoor!

Zeer vriendelijk

Wordt goed en kundig geholpen en ze geven het gevoel dat je niet bang hoeft te zijn en dat maakt het voor mij gemakkelijker.

Fijn en persoonlijk ontvangen. Behandeling verloop duidelijk en rustig. Zeer tevreden

Heel fijne tandarts!

Zeer nauwkeurig en vriendelijk!

vriendelijk en behulpzaam

X

X

Tevreden

Tevreden

Deskundige behandeling en goede begeleiding

Zie hierboven

Onverwacht een week eerder

Prima behandeling gehad

Waardeloze laatste keer

Wat een negatieve tandarts! Ook te commercieel geworden. Na 35 jaar een top tandarts te hebben gehad wat dit een hele andere ervaring. Heel jammer.

Een fijne en vertrouwde ervaring

Ze helpen je goed vertellen wat er is en geen lange wacht tijd

Proffessionele zorg en geruststellend voor mij

Ik had een ontstoken kies die was afgebroken. Ik had zo'n pijn maar was ook zoooo bang. Ik ben zo ontzettend gerustgesteld. Zowel door de tandarts als door de assistente. Ze hebben mijn perfect geholpen. Ik ben van mijn pijn af. Ik laat het niet meer zover komen. Doordat ik zo bang was had ik te lang doorgelopen. Echt een hele fijne tandarts Lisette en Erie als tandartsassistente hebben mij zo fijn geholpen. Dank je wel.

Beetje 'kinds' en onpersoonlijk

Lang getwijfeld of ik het uberhaupt zou delen, maar als ik het niet meld kunnen jullie er ook niks mee. Ben niet kapot van de wijzigingen die er in de loop der jaren zijn geweest.

Goed geholpen en duidelijk

Goede uitleg, vriendelijk

Professioneel, zorgvuldig, meedenkend

Goede ervaring met de tandarts. Netjes alles gecontroleerd.

Fijne tandarts

Door verhuizing moest ik opzoek naar een nieuwe tandarts. Op basis van reviews bij deze uitgekomen, vanwege patiëntenstop heb ik even moeten wachten voordat ze plek voor mij hadden. Ben nu de eerste keer geweest en het was een prettige ervaring.

Goede duidelijke uitleg

Prima meteen kon konen

Foto gemaakt geel fijn Geruster gesteld

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.