Ik ben goed geholpen. Om het tandsteen te verwijderen

Goed geholpen

Gelukkig al weer enkele keren door dezelfde tandarts geholpen. Behandeling was prima.

Deze was goed. Alles wat ze deden werd goed uitgelegd.

Vriendelijk, duidelijk, zoals je mag verwachten

Geholpen zoals je mag verwachten. Vriendelijk met duidelijke uitleg wat er gebeurd.

Goede ervaringen

Allemaal zeer vriendelijk en meedenkend naar oplossingen!

heel positief

zeer goede benadering van de patiënt.

Goed ,

Fijn , goed en vriendelijk behandeld!

Een vriendelijke ontvangst

Goed op tijd en de tanden werden grondig gecontroleerd.

Prima en kundige controle gehad

Q

Goede ervaring

bekwaam, zeer communicatief vaardig en empatisch!

Zo ontzettend fijn, dat men in deze praktijk oog heeft voor angstige cliënten en men er alles aan doet om je gerust te stellen door op een hele prettige manier te communiceren! De rust die mijn tandarts uitstraalde had een enorm positief effect op mijn angst! Een hele welverdiende pluim voor Frances, die je op een hele prettige manier helpt en je meer dan welkom laat voelen, en Elif, vanwege haar rust en haar bekwame manier van handelen. Ze draagt echt zorg voor een hele goede interactie met haar cliënt. Ik ben erg blij met haar en door haar zie ik voortaan veel minder op tegen een tandartsbezoek!

Prima geholpen en mooi op tijd

Ze namen de tijd voor een foto maar konden helaas niet meteen een vulling zetten (wat ik wel begrijp gezien dit langer duurt)

Fijn

Aardige tandarts waar je op je gemak bent en goed advies krijgt

Prettige sfeer, professioneel en kundig

Fijn ontvangst, goede behandeling.

Fijne geduldige tandarts

Goed geholpen

Ik vind dergelijke vragenlijsten een beetje flauwekul. Kost weer extra.

Leuke spontane tandarts.

De tandarts legt precies uit wat ze gaat doendat vind ik wel fijn.

Leuk met kinderen

Duidelijke uitleg voor mezelf. Mijn dochter van bijna 3 nog verlegen en een beetje angstig word goed erdoorheen gepraat, word rondgeleid om haar op het gemak te brengen en ze nemen er de tijd voor. Ze heeft het er nu nog over dus we zijn er blij mee!

Vriendelijk

Geduldig en belangstellend

vriendelijk en goed

zie vorige zin

Niets te klagen

Altijd een uitje:). Prima tandarts.

Vlug een afspraak kunnen maken,en een zeer goede behandeling.

Netjes

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.