zeer goed

zie boven

Een kundige tandarts en vriendelijk ontvangst.

Duidelijke communicatie, kundige tandarts met goede uitleg. Ik ben tevreden.

Vakkundig betrouwbaar en bovenal vriendelijk

snel geholpen, duidelijke uitleg

snel geholpen, duidelijke uitleg

Klantvriendelijk en deskundig

Goed, deskundig en klantvriendelijke behandeling met volop tijd voor de klant.

W

Goede ervaring,goede uitleg vantevoren hoe en wat er eventueel wel of niet.gedaan wordt

Heel blij

Tandarts v lith kon mijn afgebroken tand herstellen. Mijn dank is groot.

Professioneel

Deskundig geholpen

Goed bevallen

Niemand gaat graag naar de tandarts, maar ik ben gerustgesteld en goed geholpen.

Goed en zorgvuldig

Wij hebben een deskundige tandarts die altijd de tijd neemt om vragen te beantwoorden. Daarnaast legt ze elke handeling die ze verricht goed en duidelijk uit.

warm welkom en proffessionele behandeling, wat wil je meer ;-)

Prima behandeld

Juiste informatie ook vragen naar verleden behandelingen

Ik word vriendelijk aangesproken en behandeld

In het algemeen is iedereen vriendelijk en tandarts en assistente heel begripvol en goed uitleggen wat ze gaan doen of wat er aan de hand is !

Super goed geholpen

Daar ik een noodgeval was ben ik op een fantastische wijze geholpen. Er werd van alles gedaan om mij toch nog een behandeling te geven. Alle lof

Goeie behandeling gehad ..

Prima behandeling door zeer vriendelijke en rustige tandartsen ..

prima service en behandeling

zo snel als mogelijk geholpen. Jammer dat er op vrijdag niet altijd een tandarts aanwezig is

Prima ontvangen en prima behandeling

Ontvangst met 3 personen was meer dan prima. Het was gezellig, er werd duidelijk uitgelegd wat de behandeling zou inhouden en wat er tijdens de behandeling ging gebeuren. Er werd goed naar mijn eigen wensen geluisterd en ook uitgevoerd.

super tevreden, fijne behandeling

op tijd geholpen, op tijd klaar, prima ingepland nekrol lag al klaar voor gebruik vriendelijke mondhygiëniste

Goede behandeling

Goede ervaring

Kies afgebroken, snel geholpen

Kies afgebroken, ondanks de drukte dezelfde ochtend geholpen. Vriendelijk, zakelijke benadering. Prima.

Patiëntgericht

Netjes op tijd. Er werd goed uitleg gegeven en er word goed gekeken naar hoe het me me ging.

Goed en vertrouwde zorg.

Goed en vakkundig geholpen.

Ervaring is goed.

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.