snelle service

Probleem met uitgebeten vulling. Ik kon vrij snel binnen paar dagen terecht voor een nieuwe vulling.

Altijd een goed advies en behandeling.

Duidelijk over plan van aanpak en kundig personeel.

Top!

Tandarts stelde zichzelf voor. Vertelde wat er ging gebeuren. Vroeg of ik iets niet fijn vond, bijv. schrapen langs het tandvlees. Hier hield ze duidelijk rekening mee. Vertelde haar bevindingen en liet mij meekijken naar de foto's die werden gemaakt. Gaf aan te gaan doen wat echt nodig was. En zei: volgende keer kijk ik nog even met een frisse blik opnieuw naar jouw gebied voordat ik ga handelen. SUPER!!!

Erg professioneel

Aan de hand van de nieuwe foto techniek, hele duidelijke uitleg over de huidige situatie en de vervolgstappen gekregen. Ik heb zeer veel vertrouwen in de tandarts

Ik vond het prettig om met U samen te werken daar is niets van te zeggen zeer aangenaam.

Gewoon goed

Controle uitgevoerd en uitgelegd dat het er allemaal goed/rustig uit zag

goed en vakkundig gebit schoongemaakt

Heel fijne uitleg aan de kinderen

Ik ben met de kinderen geweest. De tandarts neemt de tijd voor ze, dat is heel fijn!

Duidelijke uitleg vooraf en tijdens de behandeling gaat het stap voor stap, dit is erg fijn.

Very professional and very thorough. Much appreciated.

Service met een glimlach

Voor het begint en tijdens klaarleggen instrumenten tijd voor een praatje

Goed en vakkundig

Vriendelijk en goed geholpen

A. Zanyani is een kundige tandarts

Ik voel me altijd gehoord en goed geholpen door A. Zanyani. Hij geeft advies, denkt mee en de behandelingen verlopen prettig met goed resultaat. Hij is ook voor mijn zoontje een vriendelijke, prettige tandarts.

Perfect en vriendelijk

Ik word altijd vriendelijk behandeld door welke tandarts dan ook

Fijn

Heel goed

werd keurig netjes en correct geholpen

helemaal super

Naar tevredenheid (al zal tandartsbezoek nooit tot mijn favoriete bezigheden gaan behoren)

Fijn dat ik meteen dezelfde dag terecht kon toen mijn vulling eruit was

Prina

Fijn kundig en respectvol behandeld

fijn behandelt

Heel duidelijk wat voor mij van toepassing kan zijn

deskundig en vriendelijk

vriendelijk personeel en hebben de afgelopen jaren flinke sprongen gemaakt

zeer goed

zie boven

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.