Fijne tand arts

Goede tand arts

goede behandeling en uitleg

goede en rustige uitleg wat er gaat gebeuren

Vriendelijk geholpen.

Super goed geholpen.

vriendelijk en altijd eerlijke feedback

vriendelijk en altijd een eerlijk advies.

Fijne behandeling.

Zeer fijne behandeling, zeer te vreden. Echter de behandelstoel mag wel worden vervangen. Had veel last van rugpijn.

Goed en kundig geholpen

Goed en kundig geholpen

1e en 3e behandeling was goed. De behandeling tussendoor wegens pijn en ontsteking was niet goed.

De spoedbehandeling tussendoor vond ik ronduit slecht. Aangegeven dat medicijnen niet werkten en ondanks de pijn van de ontsteking toch de prothese erin geduwd wat zeer pijnlijk was. Medicijnen werken altijd was het antwoord. 2 dagen later spoedopname in het ziekenhuis.

Kort bezoek, geen echte controle

Ik had een andere tandarts dan anders, maar ik ga er dan wel vanuit dat diegene mijn dossier even doorneemt voordat we beginnen. Meneer was niet bekend met mijn 4 afgebroken voortanden welke zijn opgebouwd en waar ik 3 wortelkanaalbehandelingen bij heb gehad. Hier heeft hij ook niet naar gekeken bij de controle. Pas toen ik het zei merkte hij het op. Er zijn 2 kiezen nagekeken en er is bij mijn onderste voortanden wat tandplak verwijdert en binnen 5 minuten stond ik weer buiten. Wanneer er geen vreemde zaken zijn begrijp ik dat een controle niet lang duurt maar in mijn geval (met mijn voorgeschiedenis van trauma's) verwacht ik iets meer aandacht. Gelukkig de volgende keer weer met mijn vertrouwde tandarts.

Vriendelijk geholpen

Bekwame vriendelijke mensen

Snel en eenvoudig

Uitstekend geholpen

Heel vriendelijk

Zijn goed.

Goed.

Goede behandeling, duidelijke uitleg

Goede communicatie over de afspraak. De behandeling is naar wens uitgevoerd. Tevens een controle uitgevoerd. En duidelijke uitleg gekregen over het resultaat

Super!

Altijd gezellig even een praatje. Word altijd goed geholpen . Ben zeer tevreden

Goed werk

Ben netjes geholpen

Vriendelijk en vakkundig

Nieuwe tandarts gehad! Zeer vriendelijk! Uitstekende controle van het gebit!

Vriendelijk, attent en goede vakmensen

Al 50 jaar kom ik bij deze praktijk. Ben zelf ondertussen verhuisd naar een andere gemeente maar kom graag voor tandartszaken terug naar Gemert. Heb dus altijd een goed gevoel bij deze praktijk gehad anders was ik wel vertrokken.

Ik ga zonder angst naar de tandarts

Ben prima geholpen

het was pittig maar ben erg dankbaar voor de behandeling

moest wel ruim een half uur wachten ,maar daar had ik begrip voor. Ben goed ginformeerd voor en tijdens de behandeling.

Prima uitleg, vriendelijk, duidelijk, tijdig, behulpzaam, vakkundig

Prima uitleg, vriendelijk, duidelijk, tijdig, behulpzaam, vakkundig

Fijn en goed

Het contact is fijn, ook met afspraken maken en verzetten en de tandarts legt goed uit wat er gebeurd en waarom.

Nethes

Erg jammer dat als je voor kerst tandpijn heb niet eerder dan 5 jan geholpen kunt worden. Al de feestdagen met pijn stillers moeten doen. Is erg gezellig borrel.

Ik was deze keer precies op het tijdstip dat ik een afspraak had aan de beurt. Werd vriendelijk geholpen. Collega's werken goed samen.

Snel geholpen.

Snel en goed geholpen.

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.