Was prima en duidelijke uitleg en info tijdens, en na de behandeling

Fijn behandeld

Fijne mensen die duidelijk uitleggen wat ze zien en gaan doen

Contact fijn, behandeling minder

Nog erg lang last gehad van de tand na een knal van een verdoving. Die heb ik bij anderen tandarts gelukkig nooit zo ervaren.

wisselend

de behandeling en inspanningen door Wojtek zijn zondermeer goed. Jammer dat hij maar enkele dagen per week aanwezig is waardoor de totale duur van de behandeling veel te lang is. Mee veroorzaakt door de foute leveringen (minimaal 2 keer) van het te veranderen ondergebit naar 'klikgebit'. De prestaties van het Lab dat door jullie gecontracteerd is ver onvoldoende. Jammer.

Fijne ervaring

Deskundige en prettige behandeling.

snel en efficiënt

Zo wil ik precies dat de tandheelkundige beoordeling van mijn gebit plaats vindt: snel en efficiënt. Helemaal perfect deze werkwijze.

Goed snel geholpen

Ik heb geen op of aanmerkingen.

Goede behandeling.

Snel geholpen

Heel vriendelijk en kon snel terecht met mijn klacht.snel verholpen.

Word altijd goed en vriendelijk behandeld

Zit 45 jaar bij deze tandarts, nu met de nieuwe jonge generatie hoop ik het nog lang vol te houden.

Altijd gezellig met de nodige humor ;-)

De beste mondhygiëniste ooit.

Super zorgvuldig en deskundig.

rust en vriendelijkheid

je word op je gemak gesteld . goede en vriendelijks behandeling

Heel tevreden

Jammer dat er op 1 punt elke keer niet naar me wordt geluisterd, of beter gezegd: dat wat ik al jaren niet serieus wordt genomen. Voor de rest is het gevoel heel goed. Ik ben heel tevreden.

Zou niet anders willen

Verliep probleemloos, en heel prettig!

Goed wat ik ervan verwacht

Goed, wat ik ervan verwacht

Voor de eerste ontmoeting ben ik goed geholpen. De mogelijkheden om wat aan mijn kiezen te doen zijn goed uitgelegd. Het werd mij vooral duidelijk toen hij een foto gemaakt had.

luister eens echt naar mensen

Dit jaar een nieuwe kroon gekregen, deze liet los en mocht terug komen voor herplaatsing, de vrouwelijke tandarts je had deze zelf tijdelijk terug kunnen plaatsen met tandpasta !!! Paar weken terug --andere tandarts onderzocht mijn gebit, ik vermelde linksboven zeer gevoelig, afspraak werd gemaakt voor JULI. Deze week terug gekomen nadat ik een week paracetemol geslikt heb tegen tandpijn. De behandeling van de vulling linksboven eerder gedaan. Nu nog steeds last tandpijn linksboven, en slik nu weer Paracetemol vanwege tandpijn. Nu even nog geen gezonde lach . Ik heb tegen de laatste tandarts mijn ervaringen gedeeld, ik hoop dat wat jullie schrijven Over Samenwerkende Tandartsen nu een tandarts kan waarmaken . Ik wil het nog een keer proberen , kijken of jullie nu wel kunnen helpen.

Goede begeleiding bij mij als angst patiënt

Zie hierboven

Prima personeel prettige tandarts

Prettige sfeer behulpzaam de tandarts en alle assistenten zeer vriendelijk

Voortreffelijk

Heel leuk in contact. Regelmatig terugkoppeling wat ze gingen doen. Prima samenwerking tussen tandarts en assistente.

Houd zich aan de tijd goede uitleg wat er te doen is prettig om te komen voor de behandeling aan de tandjes. Dit is voor nu het verleden en toekomst blijft afwachten wat het gaat doen.

Behandeling is goed

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.