Mylou heeft alles goed uitgelegd het was een super fijne behandeling. Jammer dat ik onbekend moet invullen, omdat haar naam er niet bij staat.

Goed!

Fijn geholpen, altijd duidelijke uitleg en vakkundig, vriendelijk persoon.

Snel geholpen

Snel geholpen en tijd genomen om me te helpen

Eenvoudig afspraken maken, werken netjes op tijd, persoonlijke aanpak, secuur, geinteresseerd, zorgvuldig, rustig, etc.

Fijn geholpen

Afgelopen woensdag fijn geholpen met een mooi resultaat bij tandarts Dante en Tessa.

Prima, verzorgd en vriendelijk

Ontvangst goed. Uitleg duidelijk. Behandeling goed en alles is zeer goed verzorgd. Ga zo door

Kort consult

De vervanger van Lisette was een aardige (iets oudere meneer ). Zo ook altijd de assistenten altijd correct Ik vond het wel een erg kort consult. Heel snel gekeken Misschien voor ik kwam even in mijn status kunnen kijken .. De ontvangst duurde langer dan de controle Dat vond ik jammer Erin eruit en door ….. zo voelde het

Fijne tandarts

Rustig, aardig en legt alles heel goed en fijn uit. Neemt de tijd.

Goed advies en uitleg.

Goed advies en uitleg.

Ze is heel mee denkend betreft kinderen

Snel en goed geholpen

Tand brak af en ik kon direct terecht. Snel en vakbekwaam en aardig geholpen. Top tandarts!

Geen fijne ervaring gehad

Ik wil voortaan een andere mondhygieniste

Zoals al bijna 50 jaar als patiënt tevreden

Alleen jammer dat er zoveel verloop in de tandartsen is

Deskundig en gezellig

Mijn gebit word helemaal gecontroleerd, ze nemen daar de tijd voor. Er word uitleg geven wat er gaat gebeuren. Naast de professionele behandeling is er ook zeker tijd voor een persoonlijk gesprekje en tijd voor een grapje.

goede ervaring

netjes en goed behandeld.

Heel prettig en duidelijk

Ze is heel professionel en zorgzaam. Ze geeft duidelijke uitleg. Ze neemt de tijd voor je. Ze is zeer vriendelijk naar haar assistente en zegt bij alles wat ze aanhaal vraagt alstublieft ook al Ze het verkeerde aangereikt krijgt. Het resultaat van mijn nieuwe vulling is heel mooi. Nogmaals bedankt.

Alles goed hoor!

Snel en goed geholpen, door een aardige man.

Ontspannen

Was bij de mond hygiëniste en het was gezellig ,ontspannen en deskundig

deskundig en vriendelijk

deskundig en vriendelijk en geruststellend

Afschuwelijk

Er was een vervanger voor mijn vaste tandarts, ik ken zijn naam niet want zich voorstellen vond hij blijkbaar niet nodig. Ik heb maar kort in de stoel gelegen alleen voor controle maar dit was stukken onprettiger dan pakweg een zenuwkanaal behandeling. De man bewoog zeer onrustig met beide handen door mijn mond met bruuske bewegingen en ook heel hardhandig. Bv hard aan mijn wang trekken etc. Veel ruwer dan ik ooit heb meegemaakt bij de tandarts en ik kom er toch al meer dan 50 jaar. Terwijl hij deze zeer onprettige en bruuske bewegingen aan het uitvoeren was vond hij het ook nog nodig om commentaar te leveren op mijn tanden (op dingen waar ik niets aan kan doen) op zeer onprettige en negatieve wijze. Het gaat hier over een vervanger! Mijn eigen vaste tandarts zou ik aan iedereen aanbevelen en de praktijk ook! Ook de geweldige assistente heeft gelukkig nog de situatie weten te redden en me op mijn gemak weten te stellen.

Had klachten kon binnen 24 uur komen

Leuke eerste kennismaking

Het was een vriendelijk ontvangst door de doktersassistente. Vind het fijn om te zien dat iedereen met zijn voornaam aangesproken word bij deze praktijk. Mijn 1,5 jarige zoontje was mee en er was tijd gemaakt om zijn tandjes te bekijken. Vond dat de tandarts daar op een kindvriendelijke manier mee omging. Hierdoor was mijn zoontje op zijn gemak en heeft hij een prettige eerdte ervaring op de stoel meegemaakt.

Helemaal prima

Kundig , aardig en legt veel uit

Deskundig, vriendelijk.

Deskundig, vriendelijk

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.