Goed en vriendelijk

Vriendelijk!

Deskundig en vriendelijk behandeld door de mondhygiënist. Geen pijn gevoeld en ik had daarna een heerlijk schoon en fris gebit.

Fijne mondhygiënist

Fijne tandarts en mondhygiënist. Zeggen precies wat ze gaan doen.

Correct en prettig geholpen

Prettig gesprek en correct geholpen door de persoon voor gebit prothese

Goed en duidelijk wat ze deden

Prettig. Zowel mondhygiëniste als tandarts. Naam mondhygiëniste effe vergeten, naam tandarts Milou, staat niet in de lijst.

Blij dat het erop zit.

Echt blij dat het erop zit.

fijne behandeling, en begrip

het was een zeer deskundige behandeling

Deskundig, vriendelijk, goede uitleg

X

Wel grappig

Moest mijn vulling layen vervangen. Tandarts had nog net een mondkapje tussen ons in zitten anders zouden we kunnen zoenen. Voelde tegen mijn hoofd de ademhaling van zijn buik op en neer gaan. Bijzonder grappige ervaring. Er werd humor gebruikt en werd op mijn gemak gesteld.

Netjes, zeer kundig, prettig

Moest wel effe wachten, maar werd daarna keurig, beleefd en kundig geholpen.

Perfect geholpen

Het vervangen van mijn oude vullingen was erg prettig en professioneel gedaan

Geen goede ervaring gehad!

Ik ben maar 5 minuten binnen geweest, en wat er besproken en gedaan is wist ik al van de vorige keer bij de tandarts. Ze heeft alleen wat geprikt en mij een boekje gegeven, er was afgesproken dat ik een behandeling van 45 minuten zou krijgen. En nu kan ik pas over 2 maanden terecht voor een meting, en worden mijn tanden en tandvlees er niet beter op!

Helemaal top

Goede behandeling met prima uitleg. Helaas ben ik de naam van de arts vergeten. Excuus daarvoor

deskundige prettige en betrokken medewerkers

De tandarts kent mij persoonlijk en toont betrokkenheid bij mijn persoonlijke situatue. Daarnaast erg deskundig en zet zich m.i. voor 100% in . zeer geconcentreerd

Fijne tandarts

Hele fijne tandarts, erg rustig . Was er donderdag 9 april 2026 om 9 uur, weet de naam niet. Was een jonge vrouw.

Prettige sessies

8 april heb ik ptothese meegekregen.as maandag nog even terug voor laatste aanpassingen

Vriendelijk, geïnteresseerd en voorzichtig

Fijne ontvangst en prima geholpen!

Fijne praktijk, goed geholpen door zowel tandarts als mondhygiëniste.

Prettige kennismaking

Een uitvoerig en informatief intakegesprek met de tandarts gehad.

nvt

nvt

Goed en vriendelijk

Idem

Punctueel, vriendelijk, deskundig

Exact op tijd naar binnen geroepen. Goede uitleg, ook over de benodigde vervolgbehandeling.

prettige ervaring

heel fijn en goed geholpen

Vriendelijke ontvangst. Er wordt goed gekeken naar wat ik nodig heb.

Goed vakkundig geholpen

Een halfjaarlijks bezoek voor de mondhygiëniste. Ze ging zorgvuldig en vakbekwaam te werk. Ik ben heel tevreden

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.