M Lammers is de beste tandarts ooit.

M Lammers staat niet in het overzicht van tandartsen maar behandeld als de beste. Geweldig.

Vriendelijk en vakkundig!

Vriendelijke ontvangst , en zeer goed geholpen

Ik heb echt een superfijne tandarts.

Ik heb geen enkele opmerking over mijn tandarts. De ontvangst is fijn, alles wordt goed uitgelegd, de behandeling is goed. Alleen maar complimenten!

uitstekende prettige tandarts

sinds ik bij deze tandarts ben, gaat het een stuk beter met mijn gebit en daarbij is ze ook nog prettig in de omgang, ze legt alles goed uit behandeling is prettig! vroeger zag ik er altijd tegenop om naar de tandarts tegaan maar dat is nu over omdat ik weet dat ik in goede handen ben.

Prettige ervaring nieuwe tandarts plus assistente

Prettige ervaring nieuwe tandarts plus assistente

Netjes op tijd

Altijd goede service

In de ochtend was mijn tand afgebroken, om 12uur kon ik alweer lachen met een mooi herstelde tand.

Fijn geholpen

Goed en fijn geholpen, altijd vriendelijk

Spoedplek, fijn geholpen en doorgestuurd

Ontsteking en veel pijn, kon meteen komen, ben prettig en geduldig ontvangen, meteen kaakchirurg gebeld en doorgestuurd.

Prima behandeling en prettig contact

Prima behandeling en prettig contact

Beginnende ontsteking leidt tot rigoureuze ingreep.

Kies verwijderen is niet bepaald een fijn bezoek. Behandelend persoon staat niet in keuze lijst ; Emir .................

Heel goed en kij vriedelik

Daadkrachtg, helder en vriendelijk.

Vervolg afspraak wordt direct geregeld en geplant. Alles is helder en duidelijk. Een aanrader.

Ontspannen ervaring

Controle goed uitgevoerd en duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren.

Vriendelijk, duidelijk

Netjes gerepareerd

Lij dat het weer gemaakt is

Vertrouwd en goede , fijne mondverzorging

Aan te bevelen ook de communicatie is prettig en bij Gabriella voel je je op het gemak ! Tevens een goede tandsteen behandeling al jaren

Relaxt

Ik ben zeer tevreden

Prettig bezoek geweest voor zover mogelijk. Op enkele vragen een goed en duidelijk antwoord gekregen.

Professioneel vakmanschap met individuele aandacht

Naast het gebit aandacht voor de persoon en omstandigheden. Daarna een professionele vakkundigheid en benadering tijdens de behandeling.

Goede behandeling en goede uitleg

Afspraak was mooi op tijd en zeer vriendelijk ontvangen. De behandeling was naar wens en ook goede uitleg gekregen over de behandeling en advies over het bijhouden van het gebid

Deskundig

Vriendelijke medewerkers

keigoed

leuk en goed

prettig behandeld en ontspannen

Kort maar krachtig

Ik heb altijd het idee vooraf in mijn dossier is gekeken. De tandarts vertelt duidelijk wat er moet gebeuren en geeft ook adviezen. Top!

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.