Laden reviews...
494 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen steeds een vriendelijk personeel, professionele zorg en duidelijke uitleg over de behandeling. Patiënten noemen vaak stipte en betrouwbare afspraken. Een enkele opmerking gaat over wachttijden, maar de algehele tevredenheid is hoog. De praktijk komt over als betrouwbaar en klantgericht.
Sinds 1975 ben ik bij mijn tandarts. Die heeft in de jaren wat meer tandartsen erbij gekregen. Wat fantastisch is want ik kan altijd terecht. Ik heb geen klagen over mijn gebit maar de jaren gaan ook bij mijn tanden tellen. Daar zorgt samenwerkende tandartsen goed voor.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
5 September 2026
anoniem
Keurig geholpen op afgesproken tijd. Duidelijke uitleg over stand van zaken en goed en vriendelijk behandeld.
Top gedaan. Al jaren
anoniem
Ik heb mijn mening geuit en ben daar positief wijzer van geworden hoop dat ze het waar kunnen maken ik heb er vertrouwen in
anoniem
Goed voor mijn gebid en aandacht voor mij
2 September 2026
anoniem
Dante stelt je gerust en is heel duidelijk over de behandeling, Ben normaal erg bang, maar bij deze tandarts gaat het prima.
1 September 2026
Simpelweg: Goed
anoniem
It was really ,,nice meeting ,, with dentist- easy going - friendly- professional personeel.
anoniem
Goede uitleg over wat er nodig is om je tanden goed te onderhouden
Vriendelijk en bekwaam
30 August 2026
Zorgzaam
29 August 2026
Zeer kundig
anoniem
Met aandacht en houdt rekening met klachten aan gebit.
anoniem
Vriendelijjk, zorgvuldige en deskundige behandeling, info etc
Goede uitleg Kundig
anoniem
Nemen de tijd voor je en denken gelijk met je mee om te kijken of je meteen die middag kan. Prettige meiden die me geholpen hebben. Naam(??)
Vriendelijk en professioneel geholpen
F
25 August 2026
anoniem
Prima overleg over plan van aanpak schoonmoeder. Het gevraagde verslag zag er top uit.
25 August 2026
Altijd prima
22 August 2026
anoniem
Vlotte en correcte behandeling.
22 August 2026
Goed en pijnloos geholpen
21 August 2026
anoniem
De tandarts die mij heeft geholpen staat volgens mij niet in de lijst die hieronder wordt gegeven. Ik MOEST iemand kiezen…
20 August 2026
anoniem
Snel geholpen. Geen pijn ervaren bij de reparatie van mijn vulling. Gezellige sfeer.
20 August 2026
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Nieuwstraat 37 A
5421 KN Gemert
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.