Alles perfect,

Hele goede en fijne behandeling. Vriendelijke benadering en belangstellend.

Heel tevreden.

Goede informatie en behandeling., ben alleen de naam van de mondhygiëniste vergeten.

Geweldig vriendelijk en goed geholpen

Hele vriendelijke en goede behandeling

Fijne mensen en professioneel

Fijne mensen en professioneel

Voor de eerste keer bij Sarah geweest. De voor mij 'nieuwe' mondhygiëniste. Rustige jongedame die heel vriendelijk is en goede uitleg geeft.

Op tijd aan de beurt. Een gezellig praatje en een vlotte goede behandeling

Fijne en begripvolle tandarts

Fijne tandarts die aandacht heeft voor tandarts angst. Fijne persoonlijkheid.

Elif is altijd belangstellend ,rustig ,legt goed uit en denkt mee. Een heel fijne persoonlijkheid.

Mooie tand reparatie

De reparatie aan mijn tand is heel goed gelukt, de kleur is hetzelfde als de rest van de tand.

Goed geholpen, ze nemen de tijd en denken met je mee.

ben geholen door miloe lammers zeer tevreden

Lieve tandartsen

Ik was er voor de eerste keer met mijn dochter en ik was niet zo blij met de afspraak omdat ik me niet fijn voelde bij de tandarts om meerdere redenen heb ik gevraagd om iemand anders zonder moeite hebben ze mij en mijn dochter overgezet na iemand anders nu ben ik zeer tevreden lieve tandarts geduld luistert goed na jou en als er iets zou moeten zijn mag je dat aangeven tijdens de behandeling met je hand Werd bij de vorige niet gezegd waardoor ik me Al niet fijn voelde omdat ik een lichte angst heb voor de tandarts (dat was bekend) en er waren nog meer redenen om na een andere tandarts te gaan Nu zijn mijn dochter en ik tevreden !

Fantastisch geholpen

Door omstandigheden ben ik in drie dagen twee keer geholpen. Hierbij heeft men mij goed getracht te helpen en zelfs andere clienten gebeld om dit acuut te kunnen doen. Ook de mensen die toegestaan hebben dat hun afspraken werden verzet gedurende mijn tweede afspraak, wil ik uit mijn grond danken.

Fijne praktijk

Gelukkig hoef ik niet vaak naar de tandarts, maar als ik er kom wordt ik vriendelijk geholpen en mijn eigen tandarts is heel aardig. Dankjewel

Een aanrader

Fijne en correcte controle

Fijne en correcte controle

Altijd snel en vriendelijk behandeld

Altijd goed en snel behandeld.

De beste mondhygiëniste ooit!

Heb veel ervaring met mondhygiënistes, maar deze is met stip de beste! Haar naam is mevrouw Qaderi en ik kan haar iedereen aanbevelen. Rustig, doortastend, uitermate kundig en perfectionistisch. Een topper!

Goed passend frame

Na aanpassing van frame boven aanpassing frame onder i.v.m. met het verwijderen tanden bij kaakchirurg niet veel problemen gehad

Heel goed

De Dames heeft het zeer goed gedaan. Heb tijdens de behandeling nergens last van gehad

Heel goed

Nvt

fijne goede tandartsen

goed en duidelijk verhaal .

Gewoon prima

Prima geholpen.

Goede afspraak

Netjes op tijd geholpen

Super snel geholpen en er is meegedacht

Na afbreken van een stuk kies , (wat zeer pijnlijk was ) heeft men mij redelijk snel kunnen helpen (waarvoor dank) Het meedenken in oplossingen heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren .

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.