Kundige zorg, prima uitleg en uitstekend resultaat !

Kundige zorg, prima uitleg en uitstekend resultaat !

Zeer kundig.

Vriendelijk en kundig en zeer goede controle van mijn gebit en goede uitleg.

Snel geholpen

In verband met klacht 's-morgens gebeld, kon in de middag al terecht. Snel en vakkundig geholpen

Toppie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik val in herhaling. Ik kan jammer genoeg mijn reactie van de vorige keer niet kopiëren. Excellent. Zorg dat je Elif behoudt.

benAltijd wel tevreden

was alleen maar controle.

deskundig en duidelijke uitleg

vriendelijk en je krijgt een duidelijke uitleg mbt plan van aanpak

Goed behandeld

Helemaal goed behandeld en toen er iets anders liep dan normaal, netjes opgelost

Vriendelijk, rustig en goede uitleg !

Er wordt goed uitgelegd wat er staat te gebeuren en er wordt rekening gehouden met mijn medicatie.

Prima. Vriendelijke tandarts

Wel fijn meteen in een behandeling de tandsteen verwijderd

Positief

Fijne rustige tandarts die zachtaardig te werk gaat. Goede uitleg en vragen trouwens

snel een afspraak en deskundig geholpen

snel, vriendelijk en deskundig

Goed en vriendelijk geholpen

Goed geholpen

Zeer invoelend

Elsemieke heeft alle tijd voor je

Zeer nouwkeurig en grondige halfjaarlijkse controle met alle tijd met goede adviezen. Ze is superaardig.

Super tevreden

Bedankt voor het goede advies

zoals ik gewend ben

Ik had bij mijn behandeling, ik vermoed een stagiaire. Ik zou het wel fijn gevonden hebben, als dat bij mijn binnenkomst even verteld werd. Alles moet geleerd worden, dat is voor mij niet erg, maar als ik een leerling/stagiaire meeneem het werkveld in, stel ik haar wel even voor of meld ik het. Dat miste ik. Wat ik in de zin zet, ik had de service die ik gewend ben. De tandarts zegt wat ze gaat doen, neemt je mee in haar beslissingen en dat vind ik fijn.

fijne deskundige behandeling

tandarts neemt de tijd om alles goed uit te leggen wat er gaat gebeuren

Fijne behandeling

Alles wordt goed en vriendelijk uitgelegd

zeer professioneel empathisch

werd zeer vriendelijk ontvangen en gerustgesteld. toen eenmaal duidelijk werd wat er moest gebeuren werd alles zeer zorgvuldig uitgelegd en nam men alle tijd mij aan het idee te laten wennen. tijdens de behandeling werd er voortdurend gevraagd hoe ik mij voelde en of het nog ging. de tandarts die mij hielp..helaas ben ik zijn naam vergeten was zeer professioneel en behulpzaam zo ook de assistente

Er werd goed uitgelegd wat de situatie was.

Goede uitleg en vriendelijk

Heel fijn geholpen

Nuttig maar niet prettig

De behandeling door mondhygieniste is niet mijn favoriete bezigheid. Het schoonmaken van tanden met haak waarbij tandvlees wordt meegenomen voelt onprettig. Uiteindelijk wel tevreden met het resultaat. Deze behandeling duurde ca 25 minuten en tot mijn onsteltenis kreeg ik een rekening van EURO 102,- terwijl de dame in kwestie een juffrouw van begin 20 is. Ik vind dat tarief veel te hoog.

Zorgvuldige controle! Ik beveel nooit iets aan bij anderen, die vul ik dus niet in!

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.