Warm ontvangst , en zeer goede uitleg!

Kan het niet beter vertellen als hier boven .

Het was een goede ervaring

Mijn tandarts is goed in zijn werk en aardig

Vakkundig

Zeer vakkundig team en ook niet te vergeten de secretaresse(s)

Zeer professioneel

Altijd goede ontvangst en vriendelijk personeel zowel bij de receptie als bij de behandelingen. Altijd netjes op de afgesproken tijd. Ze nemen de tijd voor vragen en uitleg en je wordt vervolgens in mijn ogen zeer professioneel geholpen. (Tav de laatste vraag weet ik de namen niet van de tandarts en mondhygiëniste helaas)

Netjes en aardig

Netjes en aardig ,en de assistente was erg goed geen last gehad van aanslag weghalen top !!

N v t

Vrolijke tandarts

Vrolijke tandarts, fijn voor kleine kindjes.

Heel deskundig en vriendelijk geholpen

Zie bovenstaand, vriendelijk,deskundig en ik hoefde niet lang te wachten

Top!

Goed! Je word er altijd goed geholpen! Zowel, ik als mijn kinderen. Ze nemen de tijd voor je!

Prima tandarts

Je wordt goed en vriendelijk geholpen en uitgebreid aandacht besteed aan hygiene en preventie.

Marieke en haar assistent was fijn en leuk om mee te werken.

Het process was goed, simpel, aardig, en zette mij boven alles wanneer het om pijn of gevoel kwam. Dit is niet vaak zo bij deze tandarts maar Marieke en haar assistent waren fijn ermee.

Prima behandeling

Als boven

Marieke is zeer professionele en een hele fijne begripvolle tandarts

zie hierboven

vriendelijk, kundig

prettig

Je word goed geholpen en goed ingelicht over de situatie

Prima, klantvriendelijk. Goede communicatie

Duidelijke uitleg en er wordt goed geluisterd

Alles wordt duidelijk doorgesproken, er wordt de tijd voor je genomen

Je wordt serieus genomen

Ik heb zeer goede ervaring bij deze tandarts Je wordt serieus genomen Je wordt gerust gesteld als je bang bent voor de tandarts zoals ik.

Degelijke professionele praktijk.

Geen negatieve ervaringen. Vriendelijk personeel en goede tandzorg.

Zeer vriendelijk,en professioneel

Zeer vriendelijke tandarts,en professioneel

Kundig en vriendelijk

Ik had een afspraak samen met mijn kinderen van 6 en 3 jaar oud. We werden (kind)vriendelijk geholpen en hebben hele goede tips gekregen om nog beter te poetsen.

Adequaat

De tijd tussen afspraak maken en behandeling was 5 weken, dat vind ik wel een beetje lang. Voor de rest prima

Prettig

Begrip voor mijn gebitsituatie. Informatief begripvol en vriendelijk.

Prima. Vriendelijk en kundig

Rekening houdend met wensen. Tijd om te overleggen bv over verzekering. Goede adviezen. Goede mondverzorging, door assistente.

Prima!

Prima afspraak maken, prima behandeling

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.