Bovenverwachting

Ik was een week tevroeg voor de tandarts en de mondhygiëniste, maar als ik 10 minuten wilde wachten, kon ik beide behandelingen al krijgn!!

Een boze tandarts. Kottenparkcentrum

Ik kreeg van de tandarts een spiegeltje in mijn handen met het verzoek om mee te kijken. Hierop vroeg ik: “ moet dat?” De tandarts haalde het spiegeltje uit mijn handen en werd daarna heel boos op mij. Hij vond dat ik mij moest gedragen en heeft mij weggestuurd met de boodschap dat hij mij niet meer wilde behandelen. Wel een afspraak bij een andere tandarts gemaakt. Fijn dat die mogelijkheid er is. Ik was verbaasd en wist hier niets op te zeggen. Dit dus over mij heen laten komen. Ik heb nog wel een tijdje last gehad van de reactie van deze tandarts. Ik kon me daarna niet goed ontspannen omdat ik overprikkeld was. Hij was zo boos op mij dat er vanuit de wachtkamer iemand ging staan om te kijken wat er aan de hand was. Ik weet de naam van deze tandarts niet, dus die kan ik hieronder niet invullen. Verder heb ik nooit geen problemen gehad ik kom al jaren in deze praktijk. De eerste tandarts die ik daar tegen kwam was een heel fijne tandarts, die mis ik hier. Wat het spiegeltje betreft. Ik vind het naar om mee te kijken in het spiegeltje. Dat heb ik al zo vaak gedaan, maar dit maakt bij mij het verschil niet.

Ondanks mijn angst voor de tandarts zijn ze heel lief en zorgzaam.

Goede behandeling

Fijn en vlot geholpen

Snel en fijn geholpen.

Ik had gebeld voor een acuut probleem. Werd keurig terug gebeld zodra er iemand uitviel en ik eerder terecht kon. Behandelend tandarts erg vriendelijk en vertelde precies wat het probleem was en wat hij er aan wilde doen.

Fijn geholpen , duidelijk en lief voor de kinderen. Ontzettend jammer dat de tandarts weggaat en wij weer een ander krijgen

Fijne tandarts

Niks op aan te merken, prettige tandarts praktijk

nvt

nvt

Gewoon uitstekend!

Ben veel minder bang , durfde geen afspraak meer te maken , maar kreeg een mail dat het tijd was voor controle Kon snel afspraak maken Vind het wel heel jammer dat marieke weggaat , ze heeft mij altijd zeer netjes behandeld en heb zoveel meer vertrouwen gekregen

Is ok

Ik ben tevreden met de behandeling

Alleen maar goede ervaringen

Ik krijg binnenkort een clickgebit, kreeg hier informatie over maar was toch nog wat onzeker. Heel gemakkelijk een 2de afspraak gemaakt voor nogmaals uitleg. Prima geregeld, dit is eigenlijk altijd zo, ook als je belt met andere vragen. Men is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Vakbekwaam

Goede ontvangst, prettige sfeer, efficiënt

Zorgvuldig, vriendelijk en mooi op tijd geholpen

;)

Goed.

Prima.

Slecht

Het deed teveel pijn. Als ik iets aangaf kreeg ik gelijk een tegenwoord wat niet hoort.

Een geweldig team

Je word er op een vriendelijke manier ontvangen en behandeld.

Perfecte behandeling

Wordt altijd goed en vriendelijk behandeld.

Wachtkamer onpersoonlijk, tandarts wel vriendelijk

Tandarts (en assistente) is vriendelijk, vertelt wat hij aan het doen is en bij doorvragen ook waarom. Net een muziekje erbij ter afleiding. Op het plafond 1 tegeltje met een geblurde schildering (alsof je in een bos omhoog kijkt). Slecht zichtbaar door de apparatuur die uit het plafond komt. Beetje kale aankleding, maar beter iets dan niets? Wel klein, maar daarmee focus je wrs op 1 punt ipv dat je rond gaat kijken

Slechte ervaring over de rug van een kind die chronisch ziek is.

Onze dochter is chronisch ziek. We hebben haar de laatste keer in de ochtend voor haar haar afspraak ziek moeten melden (Dus binnen de 24 uur die geld en dat je hierdoor in verzuim bent). Hierdoor worden de kosten bij ons als ouders in rekening gebracht van €** !!!. Omdat je eerlijk bent en dit doorgeeft wordt je genadeloos afgestraft en als we het hadden doorgegeven met een smoes als Corona was er niks aan de hand geweest. Géén ene gevoel voor empathie door desbetreffende tandarts. Maar desbetreffende tandarts geeft zelf wel aan per 1 maart te willen stoppen omdat mevrouw vanwege drukte privéleven en het rijden naar haar werkplek zelf niet meer kan opbrengen. Dan kun je wel nagaan hoe wij als ouders met een ziek kind zich hierdoor enorm genaaid voelen. Denk daar maar over na Tandarts en wees blij met je twee gezonde kinderen die wij helaas niet hebben. Ik als vader heb hier gewoon een traantje moeten laten over jou/jullie besluit. En ik ben als vader van mijn lieve dochter Amber hier echt over de zeik van gegaan. Ik had dit nooit zo verwacht van jou/jullie. Wie dit beslist heeft die gaat over lijken. Ben er ook helemaal klaar mee !! Hopende dat jou kindjes een mooi & gezond leven mogen ondergaan. Was getekend, Willem Wering (Vader Amber Wering)

Ik kon ongeveer een uur na telefonisch overleg al komen en direct snel van de ergste pijn verlost

Ik werd direct gerustgesteld en snel geholpen. Na de behandeling werd de pijn snel minder.

Uitstekend geholpen

Vriendelijk geholpen en kreeg duidelijke uitleg bij plaatsing implantaat

Kwam voor een plaatsing van een implantaat. Vriendelijk geholpen. Op mijn gemak gesteld. Behandeling ging heel professioneel. Ik was sneller klaar dan ik dacht! Het viel me mee.

Oog voor patiënt werkte rustgevend voor mij.

De behandelingen heb ik als positief ervaren waarbij er oog is voor de patiënt zelf. Dit maakte dat ik rustig in de stoel kon blijven liggen.

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.