Ongeveer ieder jaar een nieuwe tandarts en assistent bij dezelfde praktijk. Erg vervelend!!!

Netjes en correct behandeld

Er zijn foto’s gemaakt en ik hebgevraagd naar de kosten maar ze konden me niet vertellen of ik er voor verzekerd was. Ik ben benieuwd of er nu een rekeningbkomt.

Kreeg antwoord op mijn vragen, vriendelijke receptioniste

Tandarts is niet mijn ding maar controle en zorg is wel belangrijk

Af en toe keer laten controleren is noodzakelijk

Ik ben goed geholpen vriendelijke assistent

Vriendelijke mensen die een goede behandeling uitvoeren

De controle begint precies op tijd, wordt goed uitgevoerd en uitgelegd. Zowel de tandarts als de mondhygiëniste hebben voldoende tijd.

Bij ongelukje met kies supersnel geholpen. Een dikke tien voor tandarts en assistente. Ik ben dan ook zeer tevreden.

Er wordt goed rekening gehouden met de voorkeur voor een vrouwelijke tandarts. Ondanks dat er geen vrouwelijke tandarts is, werden zoveel mogelijk taken overgenomen door de assistent. Ook verliep de communicatie zeer prettig tijdens de controle en behandeling zelf.

Punctueel en vlot en netjes.

Is een geweldige organisatie aan tandartsen.

De beste praktijk,een geweldige ervaring,fijn om daar de beandeling te krijgen.

Altijd gezellig!

Altijd gezellig bij tandarts Rodriques! Ook al heb je problemen met je gebit,of ben je bang,dan nog weet hij van je bezoek een gezellig en positieve ervaring te maken!Top!! En ook de assistentes zijn zooo geweldig!!10 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Behandeling vd tandarts is prima. De behandeling van de mondhygienist kwam wat onhandig over. Misschien net nieuw en nog wat onervaren. Wel erg aardige mondhygienist

vriendelijk, op tijd en goed

vriendelijk, op tijd en goed

Zeer vriendelijk en professioneel

Zeer vriendelijk en professioneel. Geldt zowel voor de preventieassisent als de tandarts.

Behandeling werd uitstekend verricht.

Afspraak verliep keurig op tijd. Nooit te wachten. Duidelijke uitleg over behandeling. Stoel lag lekker. Vriendelijkheid van iedere medewerker.

Zeer vriendelijk

Een hele fijne praktijk met alleen maar vriendelijke medewerkers

Vriendelijke en deskundige behandeling.

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die ik recent heb ondergaan. Zowel het boren en vullen van 2 gaatjes als het plaatsen van een nieuwe kroon gingen vlot en op een deskundige en prettige wijze.

Goed geholpen

Een onprettige middag.

Viel tegen wat betreft behandeling en betaling daar voor. Tandarts heeft gekeken en geconstateerd dat er geen gaatjes waren. Hierover ben ik tevreden. Een dame (weet niet wie ze is en wat haar functie is) heeft daarna mijn gebit gereinigd. Ze had (te) veel op- en aanmerkingen. Betweterig. Vond het niet prettig De rekening vond ik erg hoog. Dit heb ik nog nooit hoeven te betalen.

2e poging om in te vullen!!!!

uıtstekend

ben uıtstekend geholpen, heel tevreden

vriendelijk en goed geholpen.

Vriendelijke assistente en tandarts. Zeer goed geholpen.

Chapeau

Prima .

Prima ....beter dan vroegere tandartsen

Erg aardige receptioniste, mondhygiëniste en tandarts. Helemaal prima.

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.