100 % meegegaan

Ik heb veel angst voor bezoeken aan de tandarts , was daarom ook al een tijdje niet geweest ! Maar ik ben nu drie keer geweest en het is me 100 % meegevallen ! Geen pijn niks gehad en de tandarts is super vriendelijk en geduldig

Goed geholpen

Moeilijk van tevoren in te schatten, complexe ingrepen zijn goed verlopen.

Ik ben goed en correct behandeld, al was het contact soms (iets teveel) aan de zakelijke kant. De communicatie en informatie had m.i. wel wat beter gekund

Deskundig

Eindelijk weer eens een mens bij de tandarts in Enschede die niet primair bezig is met het verkopen van een product.

Prima geholpen

Prima geholpen.

Ik heb de behandeling als goed en naar tevredenheid ervaren.

In zijn geheel goed en naar tevredenheid. - vriendelijke ontvangst (receptie) - zorgzame behandeling door en prettige omgang met assistente en arts - aandacht gegeven tijdens de behandeling, rekening houdend met mij als patient - goede tips en aanbevelingen na de behandeling (nazorg)

Iets langer polijsten.

Uitstekend behandeld

Uitstekend behandeld! Door Mondhygiëniste Petra. Prettig contact met haar!

Prettig ontvangen goed geholpen

Goeie tandarts

Lekker vlot aan de beurt En goed geholpen Lief personeel

Gedaan wat er nodig was

Goed en vlot geholpen

Geod

Ik had een probleempje en ben snel en netjes geholpen

Vriendelijk, gemoedelijk, professioneel

Prima geholpen door Petra; mondhygieniste.

Vriendelijke ontvangst, en allervriendelijkst geholpen! Top!

Goed geholpen

Snel afspraak kunnen maken voor afgebroken vulling. Weer netjes verholpen.

Vriendelijk, zorgvuldig

Prima tandarts, met aandacht voor persoonlijke historie / bijzonderheden

Goede uitleg en netjes geholpen .

Zeer prettige tandsarts praktijk . Goed geholpen .

Zorgvuldig behandeld

Vriendelijk en Zorgvuldig

Vriendelijke en enthousiaste mensen

Uitstekende praktijk; vriendelijke, enthousiaste en vakkundige mensen. Alle ruimtes zijn schoon en licht. ruime parkeergelegenheid. Telefonisch goed bereikbaar, een afspraak wordt direct per mail bevestigd, plus een herinnering enkele dagen voor de afspraak.

Tevreden

Medewerkers/tandarts Bonino altijd vriendelijk en behulpzaam

Attente zorg

Belangstellend, goede tips, attente zorg

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.