Mijn tandarts behandelt mij zeer prettig

goede ervaring

er is door juli het best gedaan om nieuwe afspraak te maken

beleefd. deskundig.

Bij mijn laatste bezoek was er voor de ingang gestrooid. Waar ziet men dit nog? De resceptioniste is beleefd. Assistente beleefd. Vriendelijk en deskundig. De tandarts is vriendelijk. Beleefd. Vakkundig en legd alles prima en uitgebreid uit

De beste tandarts van Enschede!

Super goede enthousiaste tandarts en een prima mondhygiëniste

Uitstekende verzorging, vriendelijk en empatisch. Kan niet beter!

Ik schrijf hier mijn commentaar, De tandarts die mij heeft geholpen heeft zich misschien wel voorgesteld, maar dat heb ik niet verstaan. Ook van de vrouwelijke arts die mij geholpen heeft, weet ik geen naam. Misschien is het handig de artsen een naambordje op hun jas hebben o.i.d. zodat wij kunnen zien hoe ze heten.

snel geholpen en deskundig

De tandartsstoel is niet mijn favoriete plek. Er moest een wankele kies getrokken worden. Toen dat besluit eenmaal in overleg met mij genomen was had ik direct het gevoel dat het team precies wist wat ze moesten doen. En binnen 10 minuten was alles achter de rug. Zonder al te veel pijn. Waar ik wel tegenop had gezien. Prima zo. Nu kan ik opgelucht in het voorjaar een paar weken naar mijn familie in z afrika en hoef ik niet bang te zijn dat deze wankele kies mij zal opspelen. Ruud S.

Mijn ervaring is dat de tandarts en assistente en bij binnenkomst prettig en gemoedelijk is en de behandeling in altijd goed. Je wordt gerust gesteld en een gezellig team

vakkundige behandelingen en vriendelijk

Prima met veel zorg & aandacht, vriendelijk en goed resultaat door Nicole en Silva

zie boven

Prettige en ontvangst en behandeling

Zowel de mondhygiëniste als de tandarts waren uiterst vriendelijk en namen de tijd. Misschien is het handig, dat de behandelaars een naambadge dragen of zich op andere wijze voorstellen. Een naambordje in de behandelkamer zou al kunnen helpen!

Zeer fijne praktijk.

Zeer fijne praktijk.

Zeer behulpzaam en nemen je serieus

Mijn ervaring is zeer goed ze luisteren serieus naar je ze zeer behulpzaam en zeer vriendelijk

fijne tandarts praktijk

Het personeel is erg vriendelijk , en bereid iets voor je te doen. dit helpt om je op je gemak te voelen.

Tevreden

De tandarts en mondhygiënist zijn vriendelijk en professioneel en geven goede uitleg en adviezen.

Snel en pijnloos

Heel fijn

Fijne behandeling

vriendelijk en snel

Super goed geholpen en vriendelijk

Ik ben geholpen door een Turkse dame. Ik ben helaas haar naam vergeten .

In het eerste consult werd ik volledig geïnformeerd over de komende behandeling.

Het kostenoverzicht dat vooraf gaat aan de volgende behandeling is zeer gedegen

Vriendelijk en duidelijk.

Zeer positief.

Vakkundig en vriendelijk

Prima tandarts

De monshygieniste had weinig tijd. Dat mag wel iets uitgebreider

Goede ervaring met tandarts en mondhygiënist. Kon meteen terecht toen ik de tandarts nodig had.

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.