Goede uitleg en je werd geustgesteld

Prettig en goed uitgelegd wat er gedaan most worden.

Gehaast, geen aandacht. Ik wil een nieuwe tandarts.

Ik heb bij binnenkomst al het gevoel dat ik snel weg moet zijn. Ik heb gedeeld dat ik borst****** heb gehad. Daar was amper aandacht voor, de haast ging voor de aandacht. Echt heel erg, ik voelde me vreselijk daarna. Dit is voor mij na al die jaren de druppel. Ook wil mijn zoontje van 3 nog niet zijn mond open doen. Maar dat werkt ook niet als 2 volwassenen heel erg dwingend blijven roepen dat ie zijn mond open meot doen. Mijn zoon kan best wennen, maar wanneer er een fijn ontspannen contact is.

Aandacht is menselijk als iok tandtechnisch

Vriendelijk met aandacht en deskundig geholpen

Het was prima

Gebeurde snel en vrolijk dus ik was tevreden

Goede behandeling

Behandeld met veel informatie en advies

Eng, maar erg goed, lief en empatisch

Ik ga altijd met spanning naar de tandartspraktijk heen. Ik word altijd geholpen door dezelfde tandarts, hier voel ik mij prettig bij. Mondhygiëniste die wisselt wel eens welke ik heb. De dame die ik afgelopen keer heb gehad vond ik erg prettig. Doordat zij prettig in omgang zijn, ga ik met minder spanning dan ik normaal heb naar jullie toe.

Fijne tandarts

Fijne, rustige en duidelijke tandarts. De rest van het personeel ook vriendelijk en behulpzaam.

Professioneel

Professioneel en zorgde dat je ontspannen kunt blijven

Snelle behandeling, korte wachttijd en vriendelijke bejegening

Professioneel en accuraat

Stuk voortand eraf, afspraak maken en drie dagen later in behandeling en perfect gerepareerd!! Ben een zeer tevreden !

Snel en kundige controle

De zorg en snelheid was goed. Ook was de mondhygiëniste vriendelijk en ook tandarts was erg vriendelijk zoals altijd. Bedankt weer en tot over 6 maanden.

Prima praktijk, weinig parkeergelegenheid

Zeer goede zorg en vriendelijk

Zie novenstaand

Fijne tandarts, goede zorg

Alex (zoals wij hem noemen, zijn volledige naam weet ik zo even niet) neemt de tijd, kan ook goed omgaan met mijn zoontje met beperking

Prettige praktijk.

Vriendelijke tandarts en leuke, vrolijke assistentes.

Goede behandeling, uitleg en tips!

Professionele behandeling

dat ik goed geholpen ben

Beste samenwerkende Tandartsen, Alex heeft mij verder goed behandeld hij was vriendelijk vervelend is wel bij mij het bovengebit moeilijk punt maar hoop dat hij zo vriendelijk is dat er als ik een gehele protese bovengebit krijg er iets korting in rekening gebracht kan worden hier zal ik door heen moeten wanneer de tijd er is maar als ik mijn voortand verlies maak ik er direct melding van en in die week een afspraak kan krijgen morgen half 9 moet ik bij jullie zijn zal zorgen dat ik er op tijd ben vind het wel erg kostbaar het bovengebit maar hopelijk Alex weet een oplossing voor mij te vinden. Alleen de persoon die mij tot nu toe behandeld heeft was Tandarts Alex. Met vriendelijke groet, Gea Hardeman

De halfjaarlijkse controle verliep prima

Altijd goed geholpen

Super fijn geholpen weer Mijn zoon en ik hadden verschillende tijden maar de assistent heeft er voor gezorgd dag ik geen uur moest wachten Mijn complimenten zeker altijd een 10 waard

Prettig maar jammer dat de mondhygiëniste niet was ingepland

Minimale wachttijd, prettige behandeling door tandarts receptioniste wat afstandelijk en niet echt behulpzaam

alles goed

ik ben prima geholpen zowel aan de telefoon als door de tandarts en de gene wie stage liep

Alex is een Zeer vriendelijke, menselijke tandarts die even tijd neemt voor persoonlijke aandacht. Blij dat hij weer terug is. Deze tandarts gun ik iedereen. Topper!!! In onderstaande vraag: wie heeft u laatste onderzocht/behandelt staat zijn naam niet bij. Wat jammer!!

Fijn

Ze helpen je heel goed ze houden wel vaak rekening met alles

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.