Ik ben snel en adequaat geholpen.

Ik ben door de behandelend tandarts goed en adequaat geholpen.

super

ben op tojd geholpen en goed vriendelijk

Le dentiste est très à l'écoute et explique très bien se qui a ou doit se passer.

Très professionnel. Vu

Geoliede professione organisatie

Snel en op tijd geholpen, professioneel, vakbekwaam en vriendelijk.

Pain- and stress-free visit.

Razvan (Alex) is a fantastic dentist, I’m glad he’s taking care of my teeth.

Goed.

Snelle afspraak, goed contact, goede behandeling en voorlichting !

Redelijk goed

Kan volgens mij mijn probleem niet oplossen

Gewoon goed

Prettig geholpen!

Prima, vaak niet lang wachten, aardige medewerkers. Duidelijke uitleg over het verloop van behandeling

Goede service en altijd vriendelijk.

Bij samenwerkende tandartsen wordt je keurig behandeld en geven ze je altijd goed advies om je gebit gezond te houden.

Prettig geholpen door Andrei

Vriendelijke en voorkomende behandeling

Ben prima geholpen en hij legde alles goed uit

Correcte en prettige behandeling

Afspraak en worden goed nagekomen. Wachttijden Klein. Behandeling prettige en correct.

Heel goede behandeling

Ik ga nooit met tegen,in naar de tandarts.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

De tandarts was heel vriendelijk en was heel voorzichtig om mij geen pijn te doen. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Fijne ontvangst. Duidelijke informatie. Snelle service.

Binnenkomst was heel prettig. Goede en duidelijke service vanaf receptie tot en met praktijk ruimte. Heldere uitleg over wat er die afspraak ging gebeuren. Heb niet hoeven wachten. Schone praktijk en overzichtelijk.

Hulp goed afspraken maken minder klantvriendelijk

Behandeling tandarts prima. Gaat vooral over systeem afspraken. Maandag gebeld. Spoedljn werd niet opgenomen. Toen gewone lijn gebeld. Geruime tijd in wacht toen ik aan de beurt was werd ik eruit gegooid. Kreeg later van balie ass opmerking dat dat nooit gebeurd. Maar woensdag bij bezoek bleek dat het wel degelijk bekend probleem is. Ivm werk niet direct terug kunnen bellen. Later gebeld. Afspraken vol. Dan mag je geen afspraak maken voor volgende dag. Hiervoor moet je volgende dag opnieuw bellen. Ik vind dat niet klantvriendelijk. Begrijp best dat er spoedplaatsen zijn maar degene die kiespijn heeft, moet ook werken en plannen. Vanwege kiespijn blijf je niet thuis. Daarnaast hoor ik vaak dat het erg druk is en dat het daarom niet anders kan. Vind niet dat dit mijn probleem moet zijn. Men neemt nog steeds patiënten aan. Dus blijkbaar niet druk genoeg?

Goed, snel en vriendelijk geholpen.

Uitstekende behandeling

Uitstekende behandeling

Ben goed geholpen door tandarts Gomes

Nauwgezet en aardig

Aardig en precies

De service en behandelingen zijn altijd goed, dat is ook de reden dat ik bij deze organisatie blijf.

Zeer correcte omgang en behandelingen.

Professionele mondhygiënist

Vriendelijke mevrouw die uitlegt wat ze gaat doen en preventieve tips geeft.

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.