Goede tandarts, prettige mensen.

Van angst tot geen probleem

Ik schrijf niet snel beoordelingen echter ik ben nu zo goed geholpen, dus bij deze. Van een gebit vol problemen na vandaag het laatste gaatje gevuld. Bedankt voor alles, de assistenten en de tandarts hebben mij het laatste jaar super geholpen. Nu gestopt met roken, geen gaatjes meer. En op naar nu een cosmetisch mooi gebit.

Vriendelijk en duidelijke uitleg.

Zie hierboven. Ik vind het alleen jammer dat er geen mogelijkheid is om je mond te spoelen als je in de stoel zit.

Klantvriendelijk

Zowel door receptioniste als tandarts en tandartsassistente prettig geholpen.

Prima ontvangen en behandeld.

Werd vriendelijk ontvangen en goed behandeld. Duidelijke uitleg over wat er gebeuren zou.

Hele goed uitleg gegeven door de tandarts

Zeer positief

Ik werd snel geholpen en kreeg duidelijk advies over de vervolgstappen.

Fijne ervaring gehad bij de tandartsenpraktijk. Ik kon snel terecht, werd goed geholpen en kreeg helder advies.

Er wordt goed naar de klant geluisterd en de behandelingen worden prima gedaan. Goede hardwerkende tandartsen en altijd vriendelijk

Zeer goed behandeld, alleen niet heel sociaal.

Super goed geholpen. Checkte alles en keken ook echt naar oorzaken en wat nu…

Wederom zeer professioneel en oplossingsgerichte behandeling gehad!

Wederom zeer professioneel en oplossingsgerichte behandeling gehad!

Alex goede tandarts erg vriendelijk

Kundig geholpen

Ik ben zeer kundig geholpen.

Mondhygiëniste en tandarts beide prima

Vlot geholpen

Is wel goed

De tandarts luisteren na wat je wil en vraagt of het nog gaat

Snel en adequaat

Vriendelijk en snel een afspraak wegens klacht, die viel mee en toen werd direct ook de halfjaarlijkse controle uitgevoerd, top. Bij een vorige heftige ontstekingsklaxht moest ik maanden wachten op behandeling en had 2x een antibiotica behandeling nodig. Dit deed me toen bijna besluiten om een andere praktijk te zoeken. Tandarts Bonimo is echter zo een fijne behandelaar dat ik het niet heb gedaan

Netjes en correct.

Werd na me geluisterd

Goed en vertrouwd.

Zie boven.

Vakkundig.

Vakkundige mondhygiëniste, die mijn gebit goed schoongemaakt heeft. Een sympathieke dame ook, die even tijd voor een praatje heeft.

Goed geholpen

Het was in de eerste instantie niet duidelijk bij welke tandarts ik moest. Maar dit hebben ze goed opgelost.

Prima en vriendelijk

E.e.a duidelijk uitgelegd, wat zijn mijn opties, wat gaat er gebeuren. Plan wordt opgesteld.

Positief .

Goede behandelingen en duidelijke uitleg over vervolg afspraken.

Deskundig en vriendelijk

Goede tandarts, nette praktijk, en vriendelijke meedenkende medewerkers.

Professioneel en vakbekwaam geholpen door tandarts

Gisteren geholpen door P. Gomes, Nancy en een stagiaire vermoed ik. Het gaatje in mijn kies inclusief verzoek open ruimte te dichten is uitstekend uitgevoerd. Alles werd netjes uitgelegd en er werd heel gestructureerd gewerkt. Klasse team!

ik word altijd goed geholpen

Geen op of aanmerkingen, een noodzakelijk kwaad maar elke keer wel een goede ervaring. Er wordt goed geluisterd, ze laten duidelijk weten wat ze doen. Ik ben al meer dan 10 jaar een tevreden patient!

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.