Er werd gezegd dat ik meteen weer kon eten en drinken naar behandeling heb nu een blaar op mijn lip

Graag eerlijke informatie dan had ik gewacht met drinken en eten

Nieuwe tandarts uitstekend. Maar vind van de oude tandarts slecht vorige jaar twee kronen gezet nu blijkt dat ze er uit moeten veel geld kwijt. Alles is toch al duur

Professionele zorg

Goede behandeling

Prettige tandartspraktijk

Aardige mensen, korte wachttijd. Goed overleg en uitleg vóór de behandeling.

goede behandelingen.

Jordy is echt een fijne tandarts

Ieder krijgt persoonlijke aandacht en tijd om zijn verhaal te doen. Er hangt ren rustige ontspannen sfeer.

Buitengewoon goede behandeling

Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid was de behandeling, uitgevoerd door mondhygiëniste J. Müller, de meest deskundige die ik de afgelopen jaren heb mogen ervaren bij de Samenwerkende Tandartsen in de Willemstraat te Eindhoven.

Fijne benadering resultaat gericht

Snel en begripvol door receptioniste ( Wendy ) ingepland voor onderzoek eventuele ontsteking. Tandarts snapte mijn zorg en er heeft een rustig en prettig onderzoek plaats gevonden.

Prettige nieuwe mondhygiëniste

Ze hield rekening met mijn wensen, was zeer duidelijk over wat ze ging doen. Al met al een prettige ervaring (voor zover dat kan bij een mondhygiëniste). Ik hoop dat ze nog lang bij deze tandartspraktijk blijft werken.

Zeer prettige behandeling

De mondhygiëniste J. Müller is een zeer aardige en bekwame dame. Ze legde goed uit wat ze zou gaan doen. Behandeling zelf was pijnloos.

Rustig

Ben best wel bang , maar de tandarts was erg rustig en aardig . Ik ben heel tevreden

Goede controle en ze deden alles naar wens. Wel achteraf last van gevoelige ondertanden (tandhalzen)

Prettig en professioneel geholpen

Fijn dat ik snel terecht kon en goed geholpen ben.

De beste tandarts

Mooie praktijk, vriendelijke ontvangst bij de receptie en mijn vaste tandarts Jordy is de beste tandarts die ik tot nu toe heb meegemaakt, complimenten voor hem en hoe hij te werk gaat! En ook mijn complimenten voor de mondhygiënisten.

uitstekend

vriendelijk en deskundig

Alles verliep vlot en correct. Aardige mensen alles oke!

Vriendelijk en to the point, efficiënt

Zie hierboven en goed advies en instructies

Ik ben goed opgevangen en goed geholpen

Fijne tandartspraktijk

Een erg fijne tandartspraktijk met ook een erg fijne tandarts! Alle eerdere keren had ik mijn eigen tandarts heel mijn bezoek. Nu had ik de laatste keer een assistent en kwam mijn tandarts alleen voor de laatste controle maar ik zou het fijn vinden als ik de volgende keren mijn tandarts het hele bezoek heb. Ook moeten wachten tijdens de switch van persoon. Verder nog steeds erg tevreden over de praktijk!

Heel goede tandartspraktijk

Vriendelijke en deskundige tandarts (Jordy). Ook overige medewerkers. Krijg tijdig herinnering voor afspraak en nieuwe wordt direct gemaakt en kan toegevoegd worden aan de agenda.

Leuke ervaring voor mijn peuter

Vrolijke en vriendelijke tandarts en assistente die duidelijk van tevoren aangeven wat ze gaan doen. Ik had een peuter mee die leuk werd betrokken bij mijn behandeling. Ze mocht helpen met het maken van de foto's.

Nieuwe tandarts - prima - wel lang moeten wachten

Bezoek aan de tandarts verliep goed. Helaas heeft door personeelswisselingen / te kort wel heel lang moeten duren voor ik weer op controle kon. Nu er weer vervanging is ben ik en mijn kinderen prima geholpen.

Fijne praktijk

Proffesioneel!

Altijd goede behandeling met uitleg!

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.