Geruststellend

Tijdens de behandeling wordt steeds verteld wat er gaat gebeuren en goed uitgelegd wat je zelf moet doen.

Vullingen

De gaten in mijn kies en tand zijn weer gevuld. Ik ben prima geholpen, zonder verdoving en pijnvrij!

Ter controle

Ik ben goed geholpen.

Op tijd EN perfect behandeld.

Heel goede ervaring met de mondhygiëniste. Hieronder heb ik L. Wardenaar aangegeven maar ik weet niet helemaal zeker of zij mij ook daadwerkelijk behandeld heeft maar dat kunt u vast zelf nagaan.

Altijd prettig

Weer uitstekend geholpen, samen een plan gemaakt voor vervangen van vullingen. De kinderen gaan altijd met plezier mee en voelen zich op hun gemak.

Ik wil nooit meer een andere tandarts.

Ik ben iemand met angst voor spuitjes, maar moet helaas wel geregeld een gaatje laten vullen. Ik had altijd moeite met verdovingen tot ik bij deze tandarts kwam. Ze is zo professioneel en zet de verdoving zo precies dat er ook nagenoeg nooit bij verdoofd hoeft te worden. Door haar heb ik nu minder last van die angst, en zal dus ook zo lang mogelijk bij deze tandarts blijven.

Geweldig, effectief

Zorgzaam en fijn

het enigste mispunt is dat er geen kleine prullenbak staat bij de wc om het papier weg te gooien maar de rest is alles goed

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.