Teleurstellend

4 weken geleden brak rechtsboven een kroon af. Tand is door tandarts opnieuw opgebouwd en is na 3 weken weer afgebroken. Dus nieuwe afspraak en dan krijg ik te horen dat opbouwen geen zin heeft en dat er een nieuwe kroon op moet. Offerte wordt me toegestuurd. Op de offerte die erg prijzig uitvalt geen woord over restitutie gemaakte kosten van de opbouw van enkele weken daarvoor. Graag zou ik die kosten teruggestort krijgen daar m.i. ook bij de eerste keer voor een kroon gekozen zou moeten zijn geworden of de opbouw is niet goed uitgevoerd en zou een tweede keer wel goed uitgevoerd tot een beter resultaat moeten leiden, en uiteraard volledig als garantie uitgevoerd dienen te worden. Graag verneem ik van jullie.

Gewoon goed. Op tijd, vriendelijk en goed.

Ik wist niet zeker of de mondhygiëniste dezelfde persoon was die me eerder had geholpen. Ze begroette me alsof ze me al kende. Bleek dat dat ook zo was, alleen ik had haar vanwege de hoofddoek niet herkend. Namen vd persoon die je behandelt zijn bij mij niet bekend anders dan dat ik weet dat ze niet-Nederlandse roots heeft.

Top gedaan, snel en goed

Tevreden

Mijn ervaring was heel positief

Mijn ervaring was goed. Vriendelijk personeel en ben heel netjes behandeld

Fijne en goede tandarts

Goede tandarts, die alles in overleg doet. Die niet meteen de boor erbij haalt om het een of ander. ze ziet mij als persoon ipv een nummetje

Mijn ervaring aangezien de staat van mijn gebit was aangenaamd.

Het was een geweldige ervaring en een geweldige en vriendelijke behandeling van de tandarts

Prima, fijn dat de tandarts om toestemming vraagt voor handelingen die extra geld kosten tijdens een controle (tandsteen verwijderen of foto's maken). Denk ook fijne tandarts voor als je bang bent. Wel had ik als volwassene een beetje het idee aangesproken te worden als een kind of iemand die minder intelligent was. Niet erg storend maar het viel me wel op.

Voor de eerste keer bij de willemstraat geweest

Samenwerkende tandartsen Engelsbergen is gestopt nu voor de eerste keer in deze praktijk geweest. Vriendelijke mensen die rustig je vragen beantwoorden ook al duurt langer. Ik bedoel als er nog meer mensen staan te wachten.

Goed zorg en altijd vriendelijk personeel

Mijn ervaring is dat ik altijd heel vriendelijk te woord word gestaan door zowel balie medewerkers, assistente als de tandarts zelf. Ik voel me op mijn gemak in deze praktijk, goede zorg, goede verslaglegging. Deze keer duurde het alleen wat langer voordat de tandarts kwam (nadat assistente al schoongemaakt had).

zeer tevreden

ik ben er zeer tevreden mee.

Hele fijne mondhygiëniste

geen klacht

Het was goed

zeer goed

Goeie zorg goeie hygiëne goeie personeel zeer tevreden

Ontspannen gebits controle in een aangename praktijk.

Uiterst vriendelijke en ontspannen praktijk omgeving. Vriendelijke tandarts assistentes en ook zeer vriendelijke en ontspannen tandarts. Goed advies.

Goed en kundig

Ondanks de wat moeilijke start van het systeem op deze voor mij nieuwe locatie was de behandeling prima en vriendelijk.

Prima, ben al sedert lange tijd een tevreden client.

Wordt altijd vriendelijk en netjes tewoord gestaan door de balie-assistentes en krijg sedert enige tijd trouw en keurig op tijd mijn afspraken via mail toegezonden. Verder tevreden met behandelingen door de mond-hygienisten en tandartsen.

Uitstekend geholpen door een erg vriendelijke tandarts

Uitstekend geholpen door een erg vriendelijke tandarts

zeer ervaren, alles loopt altijd op rolletjes

vertelt altijd precies wat de behandeling inhoudt en wat hij gaat doen.

Korte wachttijd, correcte benadering, deskundig

zie boven

Goede zorgvuldige behandeling

Rustige behandeling. Geen haastwerk. Neemt de tijd.

Vriendelijke mensen

Gewoon goed

Geruststellend

Tijdens de behandeling wordt steeds verteld wat er gaat gebeuren en goed uitgelegd wat je zelf moet doen.

Geruststellend

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.