Gewoon super goed!!!!

Vriendelijk personeel gewoon in een woord super!!!!

Erg fijne tandarts

Erg fijne en rustige tandarts. Geeft heldere antwoorden op mijn vragen en legt goed de oorzaken en gevolgen uit.

Snelle vriendelijke en plezierige ervaring

Stuk van de kies afgebroken, kon snel terecht en werd zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Echt het idee dat er gewerkt is om kwaliteit te leveren.

prima service

ik vind het zo genoeg

Matig

Zelden een vaste tandarts. Dit ervaar is al zeer onprettig

Beste mondhygiëniste Jeromy Muller

Mijn eerste afspraak bij mondhygiëniste Jeromy Muller - nog nooit een betere mondhygiëniste mee gemaakt - vriendelijk en professioneel - echt top - bedankt !! Ich hatte meinen ersten Termin bei Jeromy Muller und es ist die beste Erfahrung die ich je hatte. Frau Muller arbeitet professionell und ist sehr freundlich mit perfektem Resultat. Vielen Dank und ein Lob für Ihre Mitarbeiterin.

Lang in de wacht staan voor een afspraak te maken

Met 3 wachtende voor mij na 1 1/2 uur wachten werd er niet meer opgenomen. Dag later 30 moeten wachten voordat ik iemand aan de lijn krijg. Ik weet dat er personeel tekorten zijn, maar dit is niet aanvaardbaar.

Heel goed

Hele goede zorg en aardig personeel

Netjes alles uitgelegd en ook optijd geholpen

Elke keer nieuwe gadgets die je moet kopen

De mondhygieniste gata nogal flink tekeer. De tandarts vraagt elke keer of ik electrisch poets of met de hand, en begint over mijn terugtrekkend bot, waar ik elke keer van schrik, maar ze vertelt nooit of ik iets anders moet doen, of het uitzonderlijk slecht is en wat het betekent.

fijne mondhygiëniste

Vriendelijk in omgang en echt luisteren

Er wordt vakkundig gekeken naar je gebit met gedegen advies als het nodig is.

Zoals altijd goed, duidelijk

Fijn, gezellig

goed tot nu toe

netjes geholpen werd verteld wat er ging gebeuren

Uitstekende behandeling

Met vriendelijkheid en verzorgende behandeling heb ik gekregen.

Jullie doen wat je moet doen

Ieder zijn vak en jullie doen waar jullie goed in zijn. Mijn tanden weer na gekeken en op na de volgende keer

ontvangst ok en feedback werd ter harte genomen

Kundig vertrouwd

Marjolein Alberga, is een fijne lieve kundige tandarts! Jeremy had ik voor het eerst, heel aardig, fijne rustige behandeling! Deze namen staan niet bij de keuze wie de laatste behandelaar is geweest

Vriendelijk en vakkundig in een fijne omgeving

Al jarenlang vast adres voor al mijn vragen, verzorging en behandeling van mijn tanden en tandvlees. Jong en dynamisch team, altijd vriendelijk en op de hoogte van de laatste kennis en methoden. Absolute aanrader!

Nvt

Nvt

Prettige eerste kennismaking

Vriendelijk personeel aan de balie. Goede eerste behandeling met interesse voor de patient.

Niet lang gewacht en goed geholpen. Duidelijke uitleg

Goede behqndeling

Rustig bekeken. Goed meegedacht.

Fijne ervaring & goed gedegen advies

Fijn en op mijn gemak

Daar voel ik me bijna thuis.

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.