De huidige tandarts is zeer bekwaam en vriendelijk

De huidige tandarts is zeer bekwaam en vriendelijk

Aanrader

De preventieassistente was hee begripvol rondom m’n zenuwen, nam de tijd en gaf fijn advies. Top tandartsenpraktijk

Prima .

Leuk ontvangen. Fijne tandarts.

Je wordt vriendelijk, doelgericht en zonder oordeel geholpen

Kind and patient

They were kind and patient during my checkup to give enough information

Kwaliteit heel goed

Goede kwaliteit

prima en naar verwachting

prima en naar verwachting

goed ervaring

Goede uitleg over de behandeling

Mijn gebit werd nagekeken en verteld hoe ik het schoon moest houden

Ik geef cijfer nummer 9

Ik vind heel goed wij worden ok goed geholpen

Goede ervaringen

Mondhygiëniste was vriendelijk en let op dat alles goed verliep.

Duurt te lang voor een afspraak

Ik ben pas gelden daar geweest. Ik wilde vervolg afspraak maken en ik kreeg te horen dat ik meer dan 2 maanden moest wachten. Dat is mijn enigste punt verder geen probleem mee

Zeer tevreden, aardige tandarts

Naar de tandarts gaan is nooit prettig…. Met zoveel fijne en aardige mensen wordt het bijna plezierig.

Subliem grondig en snel

Mijn ervaring is dat je die gene die de kalksteen verwijderd kunt laten stoppen als je het even niet volhoud door al het water waarvan ik moest hoesten

Ik ben tevreden.

Geweldig praktijk, ik raad iedereen aan om zich hier in te schrijven!

Vriendelijke personeel, behulpzaam, en je hoeft nooit lang te wachten.

Denken goed met je mee.

Hier werken zeer kundige en vriendelijke mensen

Zoals altijd weer prima behandeld door tandarts Jordy van 't Hof en zijn assistente .

Snelle doorverwijzen naar kaakchirurg

Snelle doorverwijzing naar de kaakchirurg

Satisfied

I am always happy to be given a detailed explanation of what I need to know. Top!

Ik word altijd goed geholpen

Ik heb sowieso geen problemen met naar de tandarts gaan, maar hier ga ik altijd met een goed gevoel heen. Er wordt serieus omgegaan met (pijn) klachten en je krijgt goede uitleg over eventuele vervolg behandeling

Excellent experience

My first visit to the surgery was last week. A huge improvement in my view. Receptionist was very helpful and the dentist I saw was lovely. I have to wait longer than I would have like to to see a hygienist however I anticipated longer than usual waiting list

Goed en volgens afspraak geholpen.

Goed en volgens afspraak uitstekend geholpen.

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.