fijn dat er nu eens vrouwen tandarts zijn

ik vind de behandeling van de beide vrouwen positief en vriendelijk

Efficient and kind

Im always happy to visit the practice. The service is always quick, kind and efficient. The doctor and the assistant are very good, give good explanations and answers all questions kindly. My kids also enjoy visiting the practice regularly for their checkups

Grote wachttijd en echt goed tandarts.

Te groot wachtlijst.. Dat is een groot nadeel voor het praktijk. Ooit had ik echt een tandarts nodig, omdat ik kiespijn had en er geen tandarts beschikbaar was... Ik ben echt tevreden met mijn tandarts! Zij is professional! En de rest personeel is aardig.

Prima tandarts

Werkt goed,weet goed hoe moet met kinderen omgaan,legt uit,geeft advies en altijd met glimlacht op gezicht.

Vriendelijk

Vriendelijk

Erg prettige tandarts en goede hulp

Erg vriendelijk en meedenkende tandarts.

goed en snel geholpen

na veel kiespijn snel en vakkundig geholpen.

Prima, maar ik was blijer met mijn vorige tandarts/team

Voorheen was er een andere tandarts en een gezellig team assistentes, die vond ik fijner. Als ik weer bij hen kan worden ingepland zou dat top zijn.

Super vriendelijk en kundig personeel

Ben zeer tevreden!

Heel prettig

Ik weet de naam van de tandarts niet meer. Het was een jonge vrouw met lang donker haar.

Ik ervaar t als zeer prettig

De sfeer is prettig ,respectvol,begripvol,behulpzaam,meedenkend navanand de situatie iemand verkeerd,ik ben de tandarts en t tandartsfonds zeer dankbaar voor de hulp die mij is geboden. Mvg P.Braat.

niet zo geweldig

zeer slecht bereikbaar qua parkeren,kleine kamers,vond het er ook oud uit zien allemaal en alles klein.vond de andere locatie 10 x beter. qua wachtkamer en behandelkamer was strijpsestraat 10 x beter en kon je je auto mooi parkeren

Goede vriendelijke uitleg

Goede vriendelijke uitleg Relaxed

Deskundig, korte wachttijd, correct

Correcte en zorgvuldige, kundige behandeling

Marjolein Alberga is kundig, repectvol en luistert goed. Zij staat nog niet in de lijst van behandelaars. Ik waardeer haar heel erg, zowel als persoon als in haar rol als mijn tandarts

Goede behandeling

Fijne tandarts (nieuw) die duidelijke informatie geeft.

Prima behandeling

Prima, goed overleg en advies. Juiste aanpak van probleem.

heel vriendelijk en goed.

geen pijn bij het schoonmaken van het gebit.

Fijne sfeer

Prettig geholpen voor de eerste keer

Agendatechnisch heel onhandig

De mensen zijn allemaal heel aardig, maar ik vind het lastig dat de tandarts niet meteen mijn gebit reinigt. Ik moet nu een extra afspraak daarvoor maken. Echter kan ik daarvoor alleen op maandag en dinsdag bij jullie afspreken én op vrijdag zijn jullie er helemaal niet. Dat maakt het voor mij erg lastig en ben ik genoodzaakt een andere tandarts te gaan zoeken, helaas.

voor het eerst in het nieuwe pand maar werd prettig geholpen en erna nog n informeel praatje ad bali

Ik was benieuwd of 'jullie' met weemoed naar t oude pand terugverlangde, of dat jullie juist blij waren met de nieuwe locatie. Met dat als insteek een praatje aan de balie gehad en oude herinneringen opgehaald aan oa Joop Mackenbach. Het pand is duidelijk klassiek en 'zwaar' (i.p.v. licht open, modern en transparant) maar de faciliteiten binnen zijn gewoon prima en de behandeling van een voor mij weer nieuwe tandarts (dame, waarvan ik de naam niet onthouden heb ivm 'moeilijke' naam) was niets op aan te merken. Ik was zelf met de fiets maar ik vraag me af of mensen met de auto hun auto wel goed kwijt kunnen in t centrum.

Goede ontvangst, geen wachttijd, vriendelijk personeel

Sobere , moeilijk bereikbare praktijk

Laatste keer dat ik hier ben geweest . Heb geen binding met deze praktijk , en heb ondertussen nieuwe praktijk gevonden . De keren dat ik hier geweest ben , ben ik wel netjes en goed behandeld door mijn eigen tandarts . Helaas staat deze tandarts niet vermeld in onderstaande lijst ( Mevr. Alberga )

Goede eerste indruk

Pas 1 x geweest maar goede eerste indruk

Vriendelijk en proffesioneel

Ik werd hartstikke vriendelijk geholpen en er wordt rustig uitgelegd. Tussendoor wordt gevraagd of alles prettig verloopt.

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.