Fijne tandartsen

Vriendelijke tandartsen die vakkundig zijn en tijd nemen om hun werk goed uit te voeren. Bovendien spreken ze goed Engels (fijn voor mijn Engelssprekende echtgenoot) en leggen ze uit wat ze doen.

Zorgvuldige behandeling

Fijne ontvangst en zorgvuldige behandeling

Vriendelijk en duidelijk

Het werd me zeer duidelijk gemaakt waarom ik mijn tanden beter kan laten trekken ook al wilde ik dat eigenlijk liever niet. Het enigste waar ze geen antwoord op kon geven was op mijn volgende vraag: Een tandarts had me gezegd dat als ik al mijn tanden die ik nog heb zou laten trekken dat gratis zou zijn inclusief het gebit. Ik kan me voorstellen dat ze dat niet precies kan weten. Ze is buitenlandse en kent natuurlijk niet alle regels hier. Bovendien is dat niet haar werk. Aangezien ik zelf lang in het buitenland gewoond heb weet ik ook niet waar ik dit kan informeren in hoeverre dit waar is.

De mondhygiëniste, Joke, is top. Aardig en doet haar werk goed.

Zeer prettig en ook nog gezellig. Joke doet haar werk op een prettige en goede manier. Vind het op deze manier niet erg om bij de mondhygiëniste te komen.

Als familie zijn we zeer blij met onze tandarts Jordy

Communiceert alles van tevoren en werkt zorgvuldig en gewoon heel goed. Jammer dat we onze tandarts niet eerder hadden.

Met een nieuwe mondhyginiest,en ze heeft mij goed geholpen.

Leek mij onervaren.

Ik ben 67 jaar. Heb een oude kroon waar ik last van heb. Zenuw behandeling kan alleen bij een specialist. Wat me verbaasde dat ik geen tandsteen had. Dat heb ik altijd wel wat. Dus zo weer buiten.

Prima service!

Fijne tandarts. Is duidelijk en geeft aan wat hij doet wat voor mij fijn is. Geen klachten !

Vriendelijke praktijk

Heb het consult als deskundig ervaren.

Mijn ervaring is erg goed!

Voor iemand die het verschrikkelijk vind om naar de tandarts te gaan zoals ik nemen ze de tijd voor je behandeling, je gerust stellen en stap voor stap vertellen ze wat ze uitvoeren. Dit vind ik telkens weer prettig. Ik kom hier al enkele jaren. Behandelaar: 12102115

De huidige tandarts is zeer bekwaam en vriendelijk

De huidige tandarts is zeer bekwaam en vriendelijk

Aanrader

De preventieassistente was hee begripvol rondom m’n zenuwen, nam de tijd en gaf fijn advies. Top tandartsenpraktijk

Prima .

Leuk ontvangen. Fijne tandarts.

Je wordt vriendelijk, doelgericht en zonder oordeel geholpen

Kind and patient

They were kind and patient during my checkup to give enough information

Kwaliteit heel goed

Goede kwaliteit

prima en naar verwachting

prima en naar verwachting

goed ervaring

Goede uitleg over de behandeling

Mijn gebit werd nagekeken en verteld hoe ik het schoon moest houden

Ik geef cijfer nummer 9

Ik vind heel goed wij worden ok goed geholpen

Goede ervaringen

Mondhygiëniste was vriendelijk en let op dat alles goed verliep.

Duurt te lang voor een afspraak

Ik ben pas gelden daar geweest. Ik wilde vervolg afspraak maken en ik kreeg te horen dat ik meer dan 2 maanden moest wachten. Dat is mijn enigste punt verder geen probleem mee

Zeer tevreden, aardige tandarts

Naar de tandarts gaan is nooit prettig…. Met zoveel fijne en aardige mensen wordt het bijna plezierig.

Subliem grondig en snel

Mijn ervaring is dat je die gene die de kalksteen verwijderd kunt laten stoppen als je het even niet volhoud door al het water waarvan ik moest hoesten

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.