Deskundig, vriendelijk

Fijne, voorspelbare manier van werken. Naam mondhygieniste niet onthouden. Het zou fijn zijn wanneer deze in afspraakbevestiging/-herinnering wordt vermeld.

goede communicatie

goede communicatie

Snelle en goede zorg

De tandarts is snel en vraagt bij alles of het okay. Legt uit wat er aan de hand is en wat er nodig is.

Snel en professioneel geholpen

Snel geholpen door zowel tandarts als assistent

Zeer kundige en ervaren mondhygiëniste

Kundig, ervaren en vriendelijke mondhygiëniste Jeromy.

Alleen maar positief! Vakkundig, vriendelijk, vaardig, vlot, vormidabel (hihi)!

Prima praktijk!

Ik ben goed geholpen door het team. De tandarts is vriendelijk en professioneel.

"Exemplar Dental Care: Skilled, Personalized, and Professional

Highly skilled and professional. The staff is friendly and welcoming, creating a comfortable atmosphere. The dental office is clean, modern, and equipped with the latest technology. They provide personalized care, ensuring optimal results. I highly recommend it for all your dental needs.

zorgvuldig en kwaliteit

Bij mijn eerste bezoek aan deze tandarts ervaarde ik zorgvuldigheid en kwaliteit. Na de overstap van mijn oude tandarts die met pensioen ging naar de nieuwe tandarts, observeer ik bij mijn eerste bezoek kritisch de vaardigheden en de gang van zaken. Ik bemerkte bij het verwijderen van het tandsteen zelfs dat het minder pijn deed, wel deed mijn oude tandarts een fluor behandeling na het tandsteen verwijderen, iets wat ik nu miste.

Fijne rustige begripvolle tandarts

Zeer zorgzaam.

Controle was goed.

Schokkend

Ik hoorde dat mijn verstandskiezen in mijn onderkaak zowel aan de linker als rechterkant getrokken moeten worden. Ik schreef in mijn familie app "ik val uit elkaar". Mijn kinderen schreven terug dat dat bij hun al gebeurd was. Tja

Heel goed

Mijn tandarts is erg aardig en professioneel, erg goed in zijn werk

Het was goed.

Het was goed geregeld. Ben goed geholpen.

Ik ben iets naar tevredenheid behandeld, nietbehandeld

Ik heb een ontsteking aan mijn tand en ik moest 20 dagen wachten op een behandeling. Neemmaar een paracetamol zei de tandarts. Ben 87 en zitgedeelte nacht op van de pijn. Bennaar een andere tandarts gegaan.

Slecht

Door een te late afspraak heb ik nu wel een wortelkanaal behandeling heel slecht maar wel snel geld vangen super slecht tandarts zelf en mond higienste niks over te klagen soms moet klein laten zodat je dit niet hebt

Zaken weer op orde! Goed geholpen.

Inmiddels is de praktijk weer volledig bezet. Waardoor de halfjaarlijkse afspraken ook echt kunnen plaatsvinden. Tandarts is vriendelijk ook voor de kinderen!

Ik ben tevreden over de tandarts (en mondhygieniste).

Al 20 jaar (?) of langer ga ik naar deze tandartspraktijk. Ik ben tevreden over de geboden (tand)zorg. Ook heb ik vertrouwen in de tandarts en mondhygieniste. Een paar minpuntjes: 1) Ik ben nooit in de gelegenheid gesteld om mijn vorige tandarts te bedanken, toen hij plotsklaps was vertrokken. Dat vind ik vanuit mijn opvoeding en sociale wenselijkheid best wel jammer. 2) De locatie van de praktijk wordt steeds problematischer qua bereik en parkeerkosten. 3) Ik mis de drie klokken bij de balie (te vroeg, op tijd en te laat). :) Met vriendelijke groet, Gerard de Lie.

Voldoende

Ik moet nog wennen aan de fusie van de praktijken en de nieuwe tandarts. Veel wisseling van tandartsen! Alles komt weinig persoonlijk over!

uitstekend

Prettige praktijk met aardige medewerkers.

Ik word altijd goed geholpen. Er wordt geluisterd naar wat ik wil. Je hoeft niet lang te wachten in de wachtkamer. Fijne medewerkers.

Snel en goed geholpen, duidelijk verhaal.

Prettige ervaring ondanks behandeling.

Deskundige en ervaren tandarts die rust uitstraalt.

Vriendelijk deskundig

Vriendelijk deskundig

Vriendelijke behandeling

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.