Ok

Heel vriendlijk en pijnloos

Prettige omgeving

Snel en vakkundig geholpen, misschien wat meer ruimte creëren om je fiets te stallen

Warm welkom én goede eerste indruk

Voor het eerst op deze locatie en nieuwe tandarts als positief ervaren. Goede info en vriendelijk contact

Zeer prettig.

Onlangs een gaatje laten vullen. Er werd de tijd genomen, stap voor stap besproken wat ze gingen doen. Zo was ik wat meer op mn gemak.

Snel en goed geholpen

Vulling die los zat moest gemaakt worden. Ik kon op korte termijn een afspraak maken door de flexibele en meedenkende mensen aan de telefoon, en ook de behandeling was goed en met veel aandacht uitgevoerd.

Lief en geduldig

Als gevolg van traumatische ervaringen is naar de tandarts gaan altijd erg naar voor mij. Ik moest er laatst heen voor een vulling nadat een gaatje was geconstateerd. De tandarts en haar assistent waren erg behulpzaam waar ik ze beide erg dankbaar voor ben.

Je wordt netjes geholpen en mooi volgens afspraak.

zie nooit tegen tandartsbezoek op

Geweldig fijn team. Een "genot" om naar de tandarts te gaan. Alles wordt prima uitgelegd en je word op je gemak gesteld. Alle lof!!!

Positief

Alle zeer vriendelijk , geen lange wachttijden ,goede uitleg

xxx xxx xxx

xxxx xxx xxx

Behandeling was prima, uitleging prima

Voor de eerste keer op dit adres, vriendelijk en goed geholpen..

Goed en adequaat geholpen aan een plotseling probleem met voortand.. Blij mee.

Top ik had een spoed probleem en kon gelijk komen

Goede uitleg en behandeling!

Zeer tevreden!

Ontzettend goed behandeld, daar ben ik tevreden over, alleen de locatie is verschrikkelijk, wat het parkeren betreft!

Frisse en nette praktijk

Prettig. Vriendelijke en kundige preventie assistente en tandarts.

Een fijne ervaring

Zoals altijd ben ik bij Marjolein Alberga prima, kundig en vriendelijk behandeld!

Zeer te vrede

Zeer te vrede

Goede ervaringen

Altijd goede ervaringen met Jeromy, ga zo door met het goede werk!

uitstekende zorg, erg aardig en behulpzaam

The new hygienist was very nice, kind, careful, welcoming, helpful and informative. Thank you!

ze hebben mij goed behandeld en het was zeer een succes

Redelijk ok

Ze zijn vriendelijk, onthouden bepaalde dingen wel, maar werken vaak de puntjes niet af

Netjes op tijd en goed geholpen

Goede uitleg. Ook voor het volgende bezoek weet ik wat de tandarts gaat doen.

Zeker een aanrader!

Nadat ik mijn hele leven bij dezelfde tandarts had gezeten, moest ik door mijn verhuizing toch overgaan naar een andere tandarts. Ik kwam bij Samenwerkende Tandartsen omdat mijn vriend hier heen gaat. Eerste afspraak was meteen een controle en een vriendelijke tandarts die meteen vertelde wat de stand van zaken was. Ik kon al snel terecht bij de Mondhygienist die in hetzelfde gebouw plaats vindt. Hele lieve dame, voelde me op mijn gemak en ze vertelde hoe ze te werk ging. Ik vind het toch altijd een tikkeltje spannend, maar ik was binnen een klein halfuurtje uit de stoel en ging na nog wat goed advies en tips de deur uit met een goed gevoel. Ook vond ik de rekening heel erg meevallen, vergeleken met mijn vorige Mondhygienist. Kortom, mijn eerste ervaringen zijn hartstikke goed en raad het zeker aan.

Goede en accurate behandeling, minpunt locatie.

Goede en accurate behandeling, de locatie is een minpunt qua bereikbaarheid en betaalde parkeergelegenheid. Anders waren het 5 sterren geweest in de score.

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.