In een woord goed

Prettige behandeling, vriendelijk en hulpvaardig

Heel goed ze geeft me vertrouwen en vriendelijke

gewoon goed

gewoon goed beetje lang wachten

Goed te woord gestaan nemen de tijd voor je .

Vriendelijke assistent en tandarts zeer fijn als er naar je geluisterd wordt .

Fijne mensen, fijne sfeer, soms niet volledig punctueel

Fijne mensen, fijne sfeer, soms niet volledig punctueel

Goed en fijn geholpen, zonder verdoving

Ik was er voor een restauratie van een kies, helemaal achterin (oude vulling, al iets afgebrokkeld, die vervangen moest worden). Afspraak al een tijd geleden gemaakt, inmiddels was er nog een stuk van de vulling afgebroken. Geprobeerd zonder verrdoving, dit bleek prima te doen. Het duurde even, maar geduldig werd de kies opnieuw gevuld. Als het 'schachtje' om de kies wordt geplaatst is dat normaal een behoorlijk vervelend gevoel: nu voelde ik het maar een beetje, en na het eraf halen voelde de kies weer als vanouds! Dank.

Zeer goed geschoolde tandarts praktijk

Ben erg tevreden

Deskundige en plezierige behandeling

Ben vakkundig geholpen

Kan beter

Behandelaar 17 min te laat begonnen omdat het beetje uitgelopen was, 12 min vroegtijdig klaar omdat het helaas tijd op was dus 2e afspraak nodig. Als zij op tijd was begonnen en door gewerkt had misschien was geen 2e afspraak nodig

Gewoon goed.

De mondhygieniste ging nadat ik aangaf dat het veel pijn deed, handmatig verder. Dat was erg aardig en zij kon dat heel goed, geen centje pijn!!

Behandeling en resultaat goed

Zeer bevredigende ontvangst behandeling en resultaat.

goed geholpen

met tevreden gevoel weer naar huis gegaan

Betrouwbare tandartsenpraktijk

Goede behandeling. Vriendelijk personeel

Vriendelijk geholpen.

Onbekende tandarts die zich vriendelijk voorstelde. (Belgische) en beginneling met begeleiding. Drukte pijnlijk tegen tandvlees paar keer doch ze werd gecorrigeerd. Alles moet geleerd worden dus niet erg. Prettig als ik bel voor gaatje dat ik snel terecht kan.

Ik ben tevreden

ging goed en snel

de tandarts was vriendelijk en rustig en legde alles duidelijk uit

zeer goed geholpen

zeer goed geholpen

Uitstekende behandeling

Ik had een uitstekende mondhygiënische behandeling gehad. Al mijn tanden en kiezen werden heel grondig aangepakt .

ik ben goed geholpen en voorgelicht

goed en vriendelijk ..

Ik wil hier bij zeggen dat ik over gestampen naar een andere ..ik ben verhuist naar een andere adres dichter bij is ..niets mis mee jullie zijn het beste praktijk tandarts .Mvg Azad

Prima geholpen

Prima geholpen en altijd op tijd

Zeer professioneel en vriendelijk

Het gebeurt zelden bij een tandarts, maar ik was zo’n 20 min te vroeg en ik werd al bijna meteen geholpen. Was natuurlijk ook een beetje geluk hebben, maar wel fijn om niet heel lang in een wachtkamer te hoeven zitten

Fijn

Snel, duidelijk

Prima, was 15 min later aan de beurt dan mijn afgesproken tijd.

Geduldig

Ze geeft vertrouwen. Heel prettig en vakkundig.

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.