Gewoon goed zoals het hoort!

Goede behandeling

Goede behandeling, alleen minder dat er geen vrije parkeergelegenheid geboden word...

Brief

Ik kreeg een verwijsbrief toegestuurd voor een advies/ behandeling bij centrum mondzorg Waalre van de tandarts. En maandagochtend werd ik al gebeld om een afspraak in te plannen. Afspraak is inmiddels gemaakt en morgenochtend ga ik er heen! Hartelijk dank voor deze gedane moeite. Ik had anders denk ik de afspraak nog langer uitgesteld ondanks het serieus advies actie te ondernemen hierin! Een hele fijne vakantie gewenst!

Goede uitleg en vriendelijk

vriendelijke tandarts. ik vind de nieuwe locatie heel slecht ivm parkeren. heb twee rondjes moeten rijden voor een parkeer plek. gelukkig was ik gelijk aan de beurt en binnen 7 minuten weer terug bij mijn auto dus vielen de kosten ook mee maar nogmaals slechte service die locatie.

Prima geholpen

Vriendelijk, duidelijke tips. Ik weet helaas haar naam niet meer.

Pas 1 keer op deze locatie geweest, dus kan niet zo heel veel erover zeggen. Qua bereikbaarheid wel een dingetje.

Netjes en vriendelijk geholpen

Na een korte wachttijd netjes en vriendelijk geholpen. Je krijgt advies en daar kun je mee doen wat je wilt. Vaak wordt het gewoon gedaan of op gedrongen dat je een afspraak moet maken. Alleen parkeren verdient een aandachtspunt.

erg vriendelijk en goede behandeling.

hetzelfde als hierboven.

Angst overwonnen

Ik heb een enorme angst voor de tandarts. Met als gevolg dat ik jaren niet naar de tandarts durfde te gaan. Maar ja, kan op den duur mijn ogen niet sluiten mbt de problemen die ontstaan aan het gebit. Met pijn aan een kies, afspraak gemaakt voor controle. Uiterst vriendelijke en sympathieke tandarts en assistentes. Eindresultaat: de kies moest eruit (met verdoving) en twee gaatjes gevuld, voor het eerst zonder verdoving! Dankzij de geduldige, zeer vakkundige en begripvolle tandarts Jordy van ‘t Hof heb ik een angst overwonnen! Samen met de tandartsassistente die me hielp te ontspannen. Dankjewel!

Vriendelijk. Adequaat.

Vriendelijk. Adequaat.

Vriendelijk rustig professioneel

Heel tevreden

Goed behandelen

Mijn mond hygiëniste leeg alles duidelijk uit Vriendelijke en altijd schoon tanden naar elke bezoek aan haar

Kundige vriendelijke tandarts

Hele fijne vriendelijke mensen en een hele kundige tandarts die echt alle tijd voor je neemt

Vulling heeft het bijna een dag uitgehouwen was er de zelfde dag al uigevalle

Goed en vriendelijk ontvangen

wordt goed geholpen.

De afgesproken tijd is goed verwerktt.

Erg prettig

Fijne, relaxte sfeer. En er wordt goed met de klant omgegaan.

ontspannen

Vriendelijke sfeer. Wel vervelend dat altijd later aan de beurt ben dan de afspraak gepland is. Laatste keer dat ik er was, was ik pas half uur later aan de beurt. Niet echt fijn, maar ik weet dat het vaak niet jullie schuld is

Vakmanschap

Heel prettig en professioneel

Kom er graag goed gevoel professioneel

Kom eerst bij mondhygiëniste,gaf mij extra aandacht mijn man was nog maar 4maanden overleden dat deed mij goed! Daarna goede proffesionele behandeling gehad het resultaat was een schoon gebit! Daarna de tandarts Jordy van ‘t Hof zelf die mijn gebit controleerde heel kundige tandarts heel goede en professionele behandeling waar hij echt de tijd voor nam. Kortom ik hoop heel lang bij deze twee kundige mensen te blijven.

Deskundig en vriendelijk

lange wachttijd en weinig communicatie

Er wordt gecommuniceerd in medische taal. Je weet niet waar ze het over hebben. Erg storend. Met mij werd niet veel besproken ook omdat ik al 20 minuten moest wachten voordat ik binnen geroepen werd. Ik had hierna nog een afspraak en moest dus weg. Dit ben ik niet gewend. Niet prettig. Ik hoop dat dit de volgende keer beter gaat.

Vlot geholpen

Vlot, goed en vriendelijk geholpen

zorgvuldig bezig met de behandeling.

vriendelijk personeel.

Fijn

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.