Heel snel een afspraak kunnen maken na afbreken tand

Was te snel voor mijn

Ik vond het even wennen het was een vlug gesprek dat ik het hele gesprek niet helemaal begrepen heb En ik zal ook voor weekend een offerte van de kosten niet gekregen dus en ook dat ik 2 mnd moet wacht voor een behandeling en een tand gebit ik snapte er niks van sorry en ik weet niet welke mijn heeft behandeld maar zal er wel bekend zijn

Prettige praktijk.

Vriendelijke kundige mensen.

Ondanks mijn angst voor de tandarts,was het een positieve ervaring

Ben goed geholpen

Vlot en efficiënt

Ik werd gewoon professioneel behandeld, niets te klagen.

Goed geluisterd en uit legt gegeven.

Heel goed behandeld en tijd genomen!

Prima zorgvuldige controle

Prettig / geruststellend / zorgvuldig.

fijn

Erg fijn geholpen met het eerder inplannen van een afspraak

Goeie service

Goeie behandeling gehad.

Goed maar vreemd dat ik opeens een andere tandarts had

Tandarts was zeer prettig en goed. Ik had online een afspraak ingepland. Daarbij was nergens vermeld dat dat met een andere tandarts zou zijn. Dat was mijn enige minpuntje, maar ik vind dat dat eigenlijk niet kan. Als dat veranderd krijgen jullie de volledige 5 sterren van mij.

Heel goed en vriendelijk

Goede keuze dat ik voor Samenwerkende Tandartsen Eindhoven heb gekozen. Je krijgt goed advies en behandeld door ervaren Tandartsen.

fomidable....

heel erg goed nix op aan te merken..love it

Prettige dienstverlening

Op tijd geholpen, tandarts heeft alles goed gecontroleerd en advies gegeven

Fijn en vriendelijk

Aardige tandarts. Luisterde goed naar mij. Legde goed uit wat ze deed en zag. Fijn gevoel bij

Onpersoonlijk

Je komt binnen en de receptie erkent nog niet dat je binnen komt want ze zijn “te druk” (met praten met elkaar) Bij de tandarts zelf ben je 5 minuten binnen, Dan wordt je verteld dat je MOET stoppen met roken en een betere mond hygiëne moet toe passen en dan kan je weer gaan. Maar hoe of wat er verbeterd moet worden moet je zelf maar uitzoeken Iets uitleggen of toelichting geven zit er niet bij

tevreden

gewoon tevreden

Very pleasant and efficient treatment

Had to have a wisdom tooth removed and was expecting it to be quite a long and painful process. It turned out to be the complete opposite. It was super fast and painless. I was very surprised and 100% satisfied with the treatment. Thank you.

Vakkundig, gezellig, goede sfeer

Altijd tevreden over Jordy en zijn assistentes. Vriendelijk en vakkundig. Lief voor mijn kinderen ook :)

Deze was prettig

Fijn

bad

I have been a patient at this clinic for 10years now. For the first time, I had a bad experience where I felt like the dentist didnt want to do her job. I came for a crown fitting. The dentist could not communicate with me, shrugged her shoulders when the crown would not fit. In general, I felt like she was getting annoyed doing the job. I left without really being satisfied with the fitting because I didnt want to bother the dentist anymore. I would not like to see this dentist again. (I dont know her name)

Fijn

Ze vraagt altijd hoe het met je gaat je ,hoe gaat het met je familie en hoe is je gezondheid. Ze stelt je ook altijd wel gerust als er iets niet goed is.

Heel blij met mijn overstap

Verstandskies laten trekken, makkie! Keek er aardig tegenop maar geheel pijnvrij.

Top tandarts

Hele prettige tandarts, ook voor de kids een prettige ervaring. Heel ontspannen sfeer en er wordt goed meegedacht aan preventief onderhoud qua tandverzorging. Vriendelijk welkom. Alleen die herinnering 6 x versturen is wel een beetje een overkill ;).

Erg goed!

Ik werd erg vriendelijk en rustig behandeld. Ik mocht meteen komen nadat er een stukje van mijn voortand afbrak. Erg fijn!

Helemaal top!

Fijne behandeling, vriendelijke tandarts

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.