Goed geholpen

Weinig wachttijd. Vriendelijke en zoegvuldige behandeling door tandarts en mondhygiëniste. Ik had wel de rest van de dag pijnlijk tandvlees na behandeling door mondhygiëniste. Ik kon mijn tanden daardoor niet goed poetsen. Terwijl er niet zo veel werk was aan het tandsteen.

Vriendelijke tandarts

Geen pijn

Tandarts ging goed om met mijn angst voor de tandarts

Rustig,duidelijk en vakbekwamen tandarts

Goede tandarts, werkt secuur.

Ik ben erg tevreden hoe tandarts Stellian, de stukjes die van mijn voortanden af waren er weer netjes en secuur aan heeft gezet.

professional, efficient and friendly

Me and my children have been coming to Samenwerkende Tandartsen for a few years already and we are very happy with it. Praxis is always spotless clean, people is very friendly and helpful and the dentist and hygienists are very professional, friendly and efficient.

positief

altijd vriendelijk en gezellig, elke stap wordt altijd goed beschreven

Fijne ervaring, lekker rustig en relaxed

Heb het als prettig ervaren

Prima.

Goed geholpen,parkeren is ruk.

Heb wat last van mijn nieuwe vulling Maar ik denk dat het over een week weg is Verders is het prima.

Goed en netjes afgehandeld

De afspraak was op tijd. Ook altijd prettig. Nette ontvangst bij de receptie controle verliep netjes en advies over de kroon ook

Erg lang wachten

Altijd vriendelijk, allemaal :) Helaas het beantwoorden van telefoontjes kan soms tot 11 minute duren en voordat ik behandeld werd was de afspraak al 30 min verder. Voor de rest mooi nieuw pand en ziet er schoon uit :)

Goed zoals verwacht

Naar mijn mening kundig en vriendelijk personeel.

deskundig, duidelijk, rustig, zegt wat ze doet en had begrip voor wat schrik bij vervangen vulling

Ik zou u aanbevelen als mensen wat schrik hebben voor de tandarts.

Uitstekend.

Kon snel terecht en ben goed geholpen

Fijne, kundige mondhygieniste.

Vanwege tandvleesprobleem is er altijd extra aandacht van haar. Zij is heel deskundig.

Wordt snel geholpen

Wordt goed behandeld

Hele fijne tandarts

Heel prettig, er wordt precies verteld wat er gebeurt.

Heel positief

Keurig op tijd, fijn behandeld, goede, professionele, vriendelijke uitleg en behandeling gehad

Fijne behandeling gehad bij de mondhygiënist.

Heel zachtjes gewerkt

Zelf zonder verdoving erg goedgedaan 3 vullingen

Vriendelijk en deskundig, behoedzaam tijdens de behandeling

Zag erg op tegen de wortelkanaalbehandeling, ben blij dat het nu weer allemaal op orde is.

Het was gezellig

Een leuke sfeer met vriendelijk tandarts

Altijd in goede handen.

Prettig in de omgang en de professionele zorg van Marjolein, maakt een bezoek aan de samenwerkende tandartspraktijk een Positieve ervaring.

Vertrouwd en kundig

Ik heb een bloedhekel aan de behandelingen bij de tandarts en mondhygiënist. Ik ga dan ook na een slechte nachtrust met lood in de schoenen. Ze stellen me altijd gerust en zijn extra voorzichtig. Ze doen hun werk goed.

direct gehandeld

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.