Goed behandeld

Vriendelijk

Geweldige tandarts Jordy van t Hof ! Je voelt totaal geen pijn en alles wordt mooier

Totaal geen pijn tijdens en na behandeling, ook niet bij extractie Goede uitleg Hij neemt de tijd voor alles, heel fijn Een minpuntje is dat hij er niet altijd is en je soms lang moet wachten voordat je aan de beurt bent

Lieve tandarts

Echt een lieve tandarts hij is goed bezig

Goede tandarts.

Prettige behandeling.

Heel lief en fijn tandarts

Heel fijn tandarts ,belangrijkst is dat je in nood zit. het volgende dag of zelfde dag geholpen wordt.

Vriendelijke en professionele bejegening

Punt van aandacht blijft het time management. Het is tot nu toe nooit gelukt om op de afgesproken tijd geholpen te worden, ook niet bij afspraken vroeg op de dag.

Lieve tandarts voor de kinderen

Erg fijne ervaring, mijn dochter van 2 was voor het eerst en heeft het er nogsteeds over. Ik tandarts weest aaaaaa. Zegt ze. Mijn zoontje ging ook weer zonder problemen.

Slechte communicatie & geen flexibiliteit

Afspraak gemaakt voor tandarts en mondhygiënist aansluitend. Tandarts afspraak liep minimaal 20 min uit (of nog langer, was niet bekend). Afspraak verzetten moest voor de tandarts, maar afspraak mondhygiënist mocht niet verzet worden. Dus moest hierop wachten, meer dan een half uur. En dan nog een keer terugkomen. Ik miste hier de communicatie. Even vooraf bellen dat afspraak niet door kan gaan. En flexibiliteit om beide afspraken te verzetten, aangezien de issues bij de tandarts lagen en niet bij mij. Bovendien heb ik een dure tandarts verzekering afgesloten op verzoek van jullie. Want ik had een traject bij de mondhygiënist en heb ook 2x per jaar tandarts afspraak. Dit berekend en verzekering bij gezocht. Afspraak van mondhygiënist is 2x overgeslagen (afspraak januari verzet naar juni, enkel via mail gecommuniceerd. Niet eens het fatsoen om te bellen) ivm personeelstekort en nu wordt ook nog de tandarts afspraak naar volgend jaar gezet. Dus ik heb nu extra kosten voor de verzekering, die ik er niet uit kan halen. Dus heel ontevreden!

Goede zorg

De behandeling was lastig en af en toe pijnlijk, maar er werd goed gereageerd op de tekens als er gestopt moest worden.

Jullie zijn per telefoon heel moeilijk te bereiken .

Per telefoon heb ik 3kwartier in de wacht gestaan … toen ik eindelijk aan de beurt was werd de lijn om onverklaarbare redenen verbroken …

Blijft eentonig maar het woord “Uitstekend”volstaat.

Vriendelijk, deskundig

Zowel behandeling door mondhygiëniste als tandarts kan worden getypeerd als deskundig, met oog voor de mens, aansluitend bij de behoeften van mij als klant/ patient

Zeer tevreden over het verrichte werk

Duidelijk uitleg over wat gedaan moest worden en het resultaat is goed.

Uitstekende tandarts praktijk

Maandag ochtend gebeld voor een afspraak. En kon dezelfde dag nog komen voor een controle afspraak. Tijdens de controle afspraak werd er geconstateerd dat een vulling aan vervanging toe was en dat ik zelf ook al vond. Kreeg dezelfde dag nog een afspraak om de vulling te behandelen. Snel en keurige afhandeling. En ook geen wachten tijden in de praktijk. Goede en fijne tandarts praktijk.

Super professional

Didn't have to wait long. Super professional and good explanation/treatment.

Werd keurig behandeld

Werd keurig en vlot behandeld.

Prima ervaring, vriendelijk personeel.

Snelle controle die vrij op tijd begon +- 5 min na aanvangstijd en ook prima werd doorlopen.

Goed precies

Plaatsen kronen

Top service

Ik heb een goeie behandeling gehad.

Fijn en snel geholpen

Het was een snelle en plezierige afspraak

Zeer vakkundig en vlot geholpen

Door een goed en vlot op elkaar inspeelde tandarts en assistent

Adequaat en deskundig

Vriendelijk personeel en goed geholpen

Zeer prettig en snel

Proffesioneel

Zo slecht telefonisch bereikbaar!!

Wij gaan weg bij samenwerkende tandartsen T is belachelijk hoe lang je soms bezig bent om hun telefonisch te bereiken. Ook als je klachten hebt ,kun je 2 a 3 weken later terecht. De tandarts zelf ,daar geen klachten over

perfect

ik ben er heel blij mee heel erg fijne praktijk

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.