Wordt altijd netjes geholpen en tewoord gestaan, zowel ter plaatse alsook telefonisch.⁶

Alle vele jaren patiënt in deze praktijk. Nadat dHr. dr. G.Janboers vanuit Uiverlaan is verhuisd naar de Willemstraat te Ehv,.ben ik vanzelfsprekend met hem overgegaan naar deze praktk. in de Willemstraat hem meegegaan, Nadien hebben er wel door pensionering van dr.G.Janboers enige wijzigingen plaats gevonden. Nadien enige jaren patiënt ⁷van geweest van: dHr. J.Verhulst & thans bij dHr. L.Wardenaar. En mondhygiëniste....(Div. Wisselend)...

Klantvriendelijke behandeling

Goede behandeling

Vriendelijk en goed geholpen

Elke keer goed en vriendelijk geholpen.werd goed geluisterd na mijn wensen.

Lekker efficiënt en snel

Fijne praktijk, lekker efficiënt en snel. Enige minpuntje: ik werd niet op de hoogte gesteld van weer een wisseling van tandarts.

Teleurstellend

Ik kom al heeeeeel lang in jullie praktijk, heb altijd de afspraak samen met mijn dochter bij dezelfde tandarts. Nu komen we binnen bij voor ons een vreemde tandarts(wisten we niks van), vervolgens wordt ik naar een andere kamer geroepen en heb ook een voor mij vreemde tandarts(wist ik niks van) Wij hebben hierover geen mail gehad dat dit zou gebeuren. Ik ben bij deze praktijk gekomen omdat ik schrik had, dus vind het niet prettig dat er zo mee om wordt gegaan. Wij hebben nu denk ik al de 5de 'nieuwe' tandarts. Vind dit écht niet prettig.

ze was heel vriendelijk

Fijne mensen die je uitstekend helpen en informeren.

Prima behandeling gehad alleen jammer dat je dan kan beginnen aan een flinke wandeling naar je auto. Dichtbij parkeren is mij tot op heden nog niet gelukt.

Prettige omgeving, nooit gedoe

Fijne mensen, en dat is niet standaard overal zo. Altijd vriendelijk en prettig, rustig en ondanks dat ik geen enkele angst voor de tandarts heb, altijd geruststellend. Ik hou van snoepen en zorg ook niet altijd even goed voor mijn tanden, maar ik doe mijn best en dat wordt gezien en geaccepteerd en dat is fijn. Daarnaast zijn gaatjes enzo altijd prima gefixt (als in: nooit problemen achteraf gehad). Naast credits voor Jordy (rustig, relaxed en fijn persoon, doet nergens moeilijk over) een extra shoutout voor mondhygiëniste Jeromy, die super open en begaan is, vraagt hoe het gaat én: onthoudt wat je zegt (misschien nog wel het belangrijkste, want hoeveel mensen zie je op een dag?) Misschien voor haar normaal, maar voor mij echt enorm fijn: bedankt dus! (en nu vergeet ik nog mensen, sorry: Yvonne aan de telefoon en Mirjam de assistente: alle waardering voor jullie prettige omgang).

Fijne en kundige mensen

Fijn geholpen en genoeg tijd om ook nog dingen te vragen. Ik weet de naam niet meer maar een leuke vrouw, mondhygiëniste.

Heel positief

Vriendelijk en geduldig

Op tijd aan de beurt ,alles gin g vlot

Op tijd aan de beurt ,alles ging vlot

Heel erg goed

Heel leuk persoonlijk contact heb ook goed advies gekregen om naar de kaakchirurg te gaan om advies dus zijn eerlijk en hebben het goed met je voor. Bedankt

Teeth cleaning

Excellent

Altijd relaxed bij jordy

Ik heb sinds ik bij jordy kom er geen hekel meer aan om naar de tandarts te gaan. Rustig, betrokken, voorzichtig en gezellig is het daar. Zijn assistente mirjam is ook een lieverd.

......

Ok Alles is naar verwachting. Prima !

2seconde klaar hoe kan dat en geen gaatjes kan er een knikker in leggen zo teleurgesteld wacht en zo

Heel erg slecht

Was perfect

Ik ben helemaal tevreden

Vakkundig

Plezierig

Goed advies bij ontsteking

De tandarts gaf een goed advies bij een ontstoken wortel. Nadeel van deze praktijk is wel dat er wel eens een tandarts vertrekt en nieuw bij komt, maar gelukkig zijn ze kundig en heb ik er alle vertrouwen in.

Goede, adequate behandeling, pijnvrij

Zie boven

Professioneel, goed advies en met een schoon gevoel naar huis

Ik ben geholpen door mondhygieniste Müller, een hele vriendelijke vrouw. Ze legt goed uit wat ze doet en waar ik nog aandacht aan kan geven bij mijn mondverzorging. Ze werkt secuur en netjes en ik heb geen pijn tijdens of na de behandeling!

Gemoedelijk

Er wordt goed uitgelegd. Niks opgedrongen. En naar mijn gevoel eerlijk behandeld en niet teveel. Tussen het mondreinigen en tandarts zijn er wel 4x mensen door de kamer gelopen terwijl ik daar lag/zat, dat is het enige wat ik niet zo begrijp.

Ze heeft mij goed geholpen ondanks ik wat te laat was hartstikke bedankt jeromy muller

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.