Fijn dat ik afspraak van 15 minuten in kan plannen en dan niet naar de mondhygiëniste hoef.

Uitstekende services

Fijne praktijk, uitstekende services. Maar bovenal een deskundige aardige tandarts.

Snel en vakkundig geholpen

S'ochtends om 8 uur gebeld ,en kon om 12 uur s'middags al komen bij een heel geduldige tandarts en assistente ,de namen zijn mij helaas ontschoten .Ik ben heel goed geholpen ,ondanks mijn angst ,er is alle tijd voor mij genomen .Kortom zeer tevreden over de behandeling en dankzij de tips van de tandarts zijn mijn klachten sterk verminderd .Hartelijk bedankt!!

Weer perfect geholpen

Weer perfect geholpen

Vriendelijk, professioneel, werkt goed

Super fijn en kundig geholpen

Mijn dochter had twee afgebroken ondertanden. Supermooi gemaakt.

Professioneel, vriendelijk en adequaat.

Professioneel, vriendelijk en adequaat.

heb geen klachten dus perfect

gewoon goed

Persoonlijk, vriendelijk, en duidelijk advies

Duidelijk advies over hoe de mond te verzorgen. Ook refereren zowel de mondhygieniste (Muller) en de tandarts (Alberga) aan wat er bij de vorige afspraak is gezegd en afgesproken. Verder deden ze me beiden geen pijn. Dat heb ik ook wel eens anders gevoeld. Kennelijk kan het toch best zachtaardig.

Goede secure behandeling

Gerust gesteld. Tevreden

Erg tevreden over Tandarts Jordy

Erg fijne tandarts, vriendelijk en behandelingen gaan altijd prettig, zelfs met boren ga ik er met een prima gevoel de deur uit

Heel fijn geholpen

Met pijn snel mogen komen, heel snel en fijn geholpen. Alles goed uitgelegd, en de mogelijkheden besproken. Behandeling direct gedaan met veel aandacht.

Uitstekende uitleg wat er gaat gebeuren en straalt heel veel rust uit.

Zie bovenstaande reactie.

Jordi is een super fijne en goede tandarts!

Vaste tandarts bij willemstraat, geduldig, aardig, vriendelijk en super goed. Duidelijke uitleg wat en waarom. Rekening houden met hoe je je voelt. Super fijn.

Goed geholpen

Goed geholpen

Al jaren zeer professioneel en toegankelijk.

Ik kan alleen spreken over mijn behandelend tandarts en die is echt top

Snel en goed

Enkel controle, maar duidelijke uitleg, snel en vriendelijk

goed ik ben tevreden

twee keer daar geweest en ik ben tot nu toe tevreden.ik ben goed geholpen.ga zo door

Vriendelijk en professioneel

Vorig jaar ben ik verhuisd en dus overgestapt van tandarts. Echt ontzettend vriendelijk personeel, zowel receptie als tandarts en mondhygiënisten! Ze stellen je op je gemak en weten waar ze over praten. Ik raad deze tandartsenpraktijk dus zeker aan!

Heb de vragen en zorg gekregen dat op dat moment nodig was en tevreden.

Altijd Goed en aardig geholpen

Not great

Having a problem with an old root canal (not done by this practice) where a referral is needed to a specialist as the root has infection once again. 2 weeks previously visited the emergency dentist and was prescribed antibiotics. After finishing them completely, infection is still ongoing. After explaining this, made an appointment (having to call back the next day so they can get the report from the emergency dentist, which did not happen). After having a new xray, was told exactly what I already knew (there is still infection and need a referral) and they could not prescribe any antibiotics as last time they didn't work and there is nothing else they can do except make the referral. This was also not straightforward, it could not be done on the system for some reason and have to wait until I receive an email from them with no idea how long this will take and no contact details of where I am referred. 2 days further (although the dentist who dealt with me was very nice, the assistant not so friendly) just before Christmas I'm still at square one.

Ik ben goed geholpen

Vriendelijke een respectvol

Erg attent vriendelijk en professioneel.

Erg attent vriendelijk en professioneel

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.