Een goede evenaring en professioneel !

Goed ontvangst , goed behandeld en professioneel !

Goed !!!!

Altijd goed geholpen ! Aardige mensen allemaal !!

Altijd goed!

Goed!

Experienced and friendly staff

Experienced and friendly staff

Erg goed

Wordt rustig en goed geholpen. Het wordt goed uitgelegd wat er gedaan word. Geen pijn bij wortelkanaalbehandeling en kroon plaatsen. Ook geen na pijn

Je wordt goed en vriendelijk te woord gestaan. Verder ook een goede behandeling gehad

Mondhygiëniste was nieuw voor mij. De vorige was wat grondiger naar mijn idee, dit vind ik wel fijn. De tandarts doet haar werk heel netjes en neemt me netjes mee in de stappen en het proces.

Perfect.,

Pijnloos en vlot Hoe heet de mondhygiëniste die mij hielp?

Zeer goed, professionele hulp

Heel fijn

Fijne tandarts.

Fijna tandarts, alleen denk ik er toch aan om naar een andere tandarts over te stappen. Altijd moeilijk te parkeren midden in de stad. Meerdere keren te laat gekomen doordat er gewoonweg nergens parkeerplaats is.

Vriendelijk personeel op tijd geholpen duidelijke uitleg/advies

Wordt prima geholpen

goede ervaring

een zeer relaxte en rustige tandarts met goede uitleg en adviezen

Ben vakkundig geholpen

Het was goed

Het ging goed

Ook voor kleine kinderen top!

Mijn zoontje is 3 jaar en gaat met plezier naar de tandarts. De tandarts pakt dat heel leuk aan en betrekt hem er heel goed bij.

waarom deze vraag? Zie onderstaande vragen met antwoorden

zie boven

Snel en efficiënt

Eerste keer op deze locatie en is heel goed bevallen! Aanmelden ging gemakkelijk en snel, afspraak was netjes op tijd en duidelijke uitleg over de handelingen. Aanrader!

Fijne tandarts heel Fijne mensen die er werken

Hele fijne ervaring

Van receptioniste tot in de behandelstoel. Het was een fijne ervaring. Uiterst vriendelijke personeel. De vervanger van mijn tandarts is ook kundig.

Oog voor de wens van de patiënt

Zeer kundige medewerkers met aandacht voor de patiënt en zijn wensen. Handelingen worden erg professioneel uitgevoerd en de meest moderne technieken toegepast. En altijd met overleg en aandacht naar de patiënt. Zeer tevreden over deze praktijk.

Vulling plaatsen zonder verdoving wordt met beleid gedaan.

Dit is de tweede keer dat ik een vulling heb laten plaatsen zonder verdoving en dit prima te doen. De tandarts gaat met beleid te werk en ik heb nagenoeg geen last ervaren tijdens en na de behandeling.

Zeer snel en netjes geholpen

Heel plezierig dat er tijd wordt genomen om uit te leggen wat te doen en wat de opties zijn.

Prettige mensen voor iemand die buikpijn heeft als hij naar de tandarts moet.

Neemt de tijd en deze tandarts maakt ook mijn gebit schoon. Wel zo fijn dat dat nog kan.

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.